Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Holnapi Plzen-Ferencváros...

Holnapi Plzen-Ferencváros meccsre mit tippeltek?

Figyelt kérdés

febr. 19. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Aztán a sorozatos edző cserékkel mit ér a Nerencváros? 😀

Tipikus... Első komolyabb csapat már üti-vágja őket.

Öröm nézni, komolyan.

tegnapelőtt 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
Egy normális edző kellene nekik, nem ilyen Stankovic és Keane félék, akik a játékos karrierjük során felépített hírnevükből élnek. A játékoskeretet tekintve is valami állandóság jó lenne, mondjuk nem évente lecserélni a játékosállomány felét.
tegnapelőtt 21:58
 13/16 MGéza ***** válasza:
100%
Eddig nem néztem de most nézem. nevetséges produkció, 0-3-as állásnál kétségbeesetten védekezik a nagy Fradi... Szégyen.
tegnapelőtt 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi volt. Győzelemmel felérő vereség.

Bevallom, azt hittem, hogy talán döntetlen és hosszabbításban esik ki a Nerencváros, higy egyik előző hozzászóló is írta. De túlbecsültem a Fradit.

Most ahogy szokott lenni gondolom eladják győzelemnek vagy valani mellébeszéléssel kihozzák tutinak ezt a *** csapatot, aztán megveri valamelyik alsó házban lévő magyar csapatot, és tádá, ismét Fradi imádat. Csodálatosak, meg minden.

Mondom ezt Gróf szavai után.

Szánalom csapat.

tegnapelőtt 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a teljesítményt egy magyarokkal teli csapat is hozta volna, ehhez kár ennyi fekete.
tegnap 06:43
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

3-0-t tippelő vagyok.

Kár, hogy igazam lett és én lettem a nyertes, de amikor tippelek, sportfogadok, akkor külön kell választani a szív vágyát, a szimpátiát a rációtól, és csak a józanságra szabad alapozni tippet.

Öröm az ürömben, hogy így végre nincs 2front, jobban mehet a bajnokságban, nem kell rotálni. Sztem épp ennek a kiesésnek köszönheti a Fradi, hogy 80%-os eséllyel megnyeri a bajnokságot.

tegnap 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!