Egy megye 3-as csapatnak nem sok az 1000 fős stadion?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 20:32
1/8 anonim válasza:
de
2010. nov. 7. 20:45
2/8 anonim válasza:
Nem kicsit sok, de nagyon igen.
2010. nov. 7. 20:49
3/8 anonim válasza:
Nem sok. Miért egy Nb2-es csapatnak nem sok a 5-10 ezres stadion? Igazából az Nb1 kivételével szinta mindenhol ien 300-600 körüli néző van. Elmész egy vidéki meccsre kb ott is ennyien vannak. Meg elmész mondjuk egy Nb3-as Csepel meccsre. Ott is kb ugyanannyi néző. Amúgy ahol 1000 a max férőhely az nem éppen stadion. Max van egy oldalon lelátó azt kész:D
2010. nov. 8. 08:54
4/8 anonim válasza:
Szerintem sok. Én játszottam területiben, ott nem is volt stadion. Pálya mellett álltak az emberek.
2010. nov. 8. 10:51
5/8 anonim válasza:
Igazad van. De ha lelátó lenne akkor ott lennének a nézők. Valahogy fel kell lenditeni a focit. A szép környezet, stadion stb is nézőcsalogató valamennyire. Még ha megye3ról is van szó.
2010. nov. 8. 12:15
6/8 anonim válasza:
Bemondták a hírekben hogy az állam megdobja 10milliárddal a DVSC-t hogy felépítsék a 20ezres arénájukat.Hétvégén 3ezren voltak kint.Legalább a helyeken nem vesznek majd össze
2010. nov. 8. 14:58
7/8 anonim válasza:
14:58
1. A kézilabda meccs 16:30-kor kezdődött, míg a foci 17:30-kor. Így aki kézilabdára is ment, az első félidőről lemaradt. A kézilabdában BL meccset játszottunk, és ráadásul a kézi csapatunk teli van magyarokkal, nem mindenféle nemzetiségű (pl. Franciaországból behozott targoncás) játszik a csapatban és ezért egy lokálpatriótának sokkal vonzóbb a kézi meccs.
2. Szar az idő, nincsenek fedett lelátók.
3. Adta a TV a mérkőzést - kényelmesebb megnézni otthonról.
Meg még van egy pár dolog ami miatt ilyen kevesen vannak kint (pl. székeket nem nagyon szokás letakarítani meccsek előtt, van amelyik szektornál a büfében nem lehet sört venni, nincsenek normális WC-k, amik vannak félidőben zsúfolásig megtelnek). Amúgy én se értek teljesen egyet a 20 000-res stadionnal, mert szerintem egy 15 000-res is elég lenne bőven.
2010. nov. 8. 15:12
8/8 A kérdező kommentje:
igazábol ilyesmi lenne és elírtam nem stadion hanem lelátó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!