Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A nagy Szoboszlai rajongók...

A nagy Szoboszlai rajongók miért nem képesek reálisan értékelni SZD teljesítményét?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel, hogy valóban rosszul játszik egy meccsen, és ezt valaki szóvá teszi, akkor jönnek a károgó, magyarellenes stb. dumák. Apropó, ha valaki nem kedvel túlzottan egy focistát, akinek csak annyi a munkája, hogy rúgdosson egy bőrhólyagot, az miért magyarellenes, hungarofób egyesek szerint?

ma 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kell szóvátenni bármit is bárkinek? Nem értem miért kéne kritizálnunk Szoboszlait, vannak rosszabb meccsei is mint mindenkinek, és? Attól,én ugyan úgy tisztelem, szeretem az ő fociját, és, hogy magyar az pluszban jó érzést kelt bennem
ma 09:26
 2/5 Psycho ***** válasza:
100%

A károgók miért nem képesek reálisan értékelni SZD teljesítményét?

Valószínűleg az igazság a kettő közt van amúgy.

A károgó annyit lát, hogy ő tízmilliókat keres úgy, hogy csak egy bogyót kerget, a nagy szakértői szemük pedig meg van győződve róla, hogy túl van értékelve. Mert ezt akarják látni.

Szerintem ez elég gáz.

Mert hát nyilván egy Jürgen Klopp, vagy Arne Slot kaliberű szakember nem ért hozzá, ugye?

Érdekes módon ezek a rosszakarók mindig, konstans őt találják meg. Valahogy ritkán hallani őtőlük, hogy mondjuk Luis Díaznak rossz meccse volt.

Nem fura egy kicsit, hogy magyarként pont célirányosan SZD-t szapulják, és totálisan fennakad a "szűrőn" a többi csapattárs teljesítménye (miközben a foci csapatsport)?

Ez már majdnem úgy hangzik, mintha direkt SZD rosszabb napjainak örülnének, hogy végre jól bele lehet kötni...

MINDEN játékosnak vannak jó és rosszabb napjai. Ráadásul SZD pont egy olyan poszton játszik, ahol a teljesítmény fokmérője nem a gólok, de még csak nem is feltétlenül az asszisztok.

---

A rajongók pedig elfogultak, és mivel kötődnek hozzá, drukkolnak neki, ezért meg is védik (ki ne védené meg a sokszor jogtalan támadásoktól azt, akit vagy amit szeret?)

Arról nem is beszélve, hogy a "valaki szóvá teszi" az igen gyakran ótvar szapulás, lebecsmérlés, személyeskedés, utálatba burkolt irigykedés. Még szép, hogy ezek ellen felszólalnak sokan.

---

"valaki nem kedvel túlzottan egy focistát, akinek csak annyi a munkája, hogy rúgdosson egy bőrhólyagot"

CSAK?

Senki sem akadályoz meg, hogy utána csináld, ha úgy gondolod, ez ennyire egyszerű.

Spoiler alert: nem fog menni.

Az embereknek halvány lila dunsztjuk nincs, mekkora energiabefektetéssel, lemondással jár a labdarúgásban az élsport. Lehet, hogy Te csak annyit látsz, rohangál egy labda után, de ez a valóságban sokkal-sokkal-sokkal nehezebb.

ma 09:29
 3/5 anonim válasza:
100%
Hol jönnek elő ezek a magyarellenes megnyilvánulások? Én ilyennel sehol sem találkoztam.
ma 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy sztár szurkolótáborát alapvetően devalválja az, hogy a táborban vanak nárcisztikusan arrogáns tagok is, mint pl az az ipse, aki itt, több profillal tesz fel minden Pool meccs előtt/alatt kérdéseket.

Szerintem sokak éppen nem a játékos miatt utálják meg, hanem sokkal inkább az ilyen arrogánsok miatt.

De minden szurkolótábor olyan, mint a sakktábla. A legértéktelenebb figurából van a legtöbb minden "seregben".

ma 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Hámmer azt kő követni, amit a NagyVezír mond.
ma 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!