Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az Olasz foci valóban annyival...

Az Olasz foci valóban annyival rosszabb mint az Angol ahogy a "számok" mutatják?

Figyelt kérdés

Például, a transfermarkt szerint az angol másodosztály első néhány csapatában olyan értékű játékosok vannak, mint az olasz Lazio vagy Roma csapatában akik ugye első osztályú csapatok.

Tényleg olyan angol másodosztályú szintű játékosok vannak ezekben a klubokban?

És akkor az angol első osztály és az olasz első osztály között tényleg olyan hatalmas különbség van minőségben, vagy ezek csak számok?

Azt is észre vettem, ha egy olasz csapatban van valaki pl 20 millió az értéke, aztán megveszi egy angol csapat, akkor utána gyorsan felmegy az értéke akár a duplájára, még mindig a transfermarkt szerint.

Csak azért mert angol csapatban játszik?

Valaki el tudja nekem magyarázni ezeket a dolgokat?

ma 09:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek csak számok színvonalas meccseket látok mind a két bajnokságban.Nem a transfermarkt érték sokszor a meghatározó.
ma 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!