Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nincsenek az utóbbi...

Miért nincsenek az utóbbi időben Fehérváron nézők?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje már nincs a meccseken teltház, a Fradi ellen is félház jön össze mostanság. Mi az oka ennek?

jan. 12. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert a fehérvári és amúgy az összes vidéki klub szurkolói divatdrukkerek. Ha jól megy a szekér kimennek a meccsre, ha nem, akkor nem
jan. 12. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a teljesítmény, az állandóan változó edzők, játékosok miatt is, nincs stabilitás stb. Szomorú, hogy 100 ezres városból csak 2-3 ezren kíváncsiak a meccsekre.

Egyébként mi bő 1 éve (6 meccsen voltunk már)kezdtünk el járni Fehérvári meccsekre, kb 140 km-ről. Akármilyen rosszul megy a csapatnak el se tudom képzelni, hogy más csapat

meccseire menjünk.

jan. 12. 15:19
 3/6 MDaniel98 ***** válasza:
Kippukadt a fehérvéri lufi, a főszponzor lelépett az Újpesthez, a játékosok nem különösebben jók, nem éri meg nézni.
jan. 20. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Az egész magyar foci egy vicc. Nemcsak Fehérváron, de máshol is minek menne ki az ember ? Én 20-30 éve voltam már lassan utoljára meccsen, akkor ha a csapat utolsó volt, akkor is kiment pl a Fradi ellen hóban-fagyban 20ezer ember. Hogy miért ? Mert a csapatban magyarok játszottak, helyi fiatalok, vagy olyan magyar/külföldi ideszerződött játékosok, akik élt-haltak a játékért / a csapatért. Nem alibiző tucatjátékosok voltak. Az edzők is szintén képzett szakemberek voltak, sokszor ugyancsak évtizedes helyi kötődéssel. Persze lehet rossz példákat hozni, de ez volt az átlag. A pénz persze akkor is motiváció volt, de nem ilyen szinten. Ma meg miért is rajonganak egy fociszurkoló ezért a posványért ? Mesterségesen, pénzel felpumpált csapatok, a csapatokban nemhogy helyi kötődésű, de már magyar játékos sincs. Nevesincs tucatlégiósok játszanak, akiket ki tudja honnan kukáztak össze. A magyar edzők tehetségtelen nullák, akik ki tudja kinek haverjai, de bármi égés van, keringőznek jobbra-balra, félévenként repülnek ide-oda, a lényeg, hogy a zsíros lóvé mindenkinek megvan. Az ideigazolt külföldiek meg szakítják a nagy pénzt, aztán ha bejön, rögtön mennek is tovább, ha meg nem, akkor eladják magukat más "egzotikus" országba. A játék pedig egy tapodtad se ment előre. Annyira gyenge meccsek vannak, sír a labda. A Fradit se divat már várni, utálni stb... Tizenegy aztestudoomki külföldi van benne, kit érdekel ez már. A válogatott meg ki van téve a kirakatba, mintha az lenne a mérce, de könyörgöm, a csapatból (hasra ütök, lehet nem igaz) már itthon se játszik senki, vagy nem is játszott sose, mert nem itt nevelték, de lassan már abból se tudunk kiállítani egy csapatot se, ezért külföldről honosítanak játékosokat, hogy kilegyen a nemzeti tizenegy... csodálatos ez a foci... És ha belegondolok, msot volt Nyilasi 70 éves... 50 év múlva kit fognak ezek után emlegetni ? Onowot meg Wobodot ? Bocs, de a nevüket se tudom leírni, annyira szánalmas.
jan. 20. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:

A válogatott meccsein mondjuk teltház szokott lenni

jan. 20. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a kirakat tele divatdrukkerekkel és most éppen megy a csapatnak amikor nem ment, alig volt néző, meg vehették le a mezt.
jan. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!