Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Jude Bellingham bekébzelt lenne ?

Jude Bellingham bekébzelt lenne ?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy Bellinghamnek nagy az arca meg hogy bekébzelt és hogy nem is annyira jó mint amilyenek tartja magát stb.... Szerintetek igaz ez vagy ti mit gondoltok?

tegnapelőtt 02:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akik ilyen szinten játszanak... kbb mindenki beképzelt. Bellingham is. Ritkaság, ha valaki nem.
tegnapelőtt 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Ritka tenyérbemászó az biztos. Oké, persze lehet azzal jönni hogy mindenki beképzelt, de ő külön liga. Ha már angol foci, elég egymás mellé tenni Kane-nel, ég és föld.
tegnapelőtt 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem értem hogy mit tesz hogy ez emberek ezt gondolják. Szerintem a focin kívül is tök jó ember. És a fociba is.
tegnapelőtt 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Ja, lehet hogy beképzelt (de azért hozza is a számokat mind a Realban, mind a válogatottban), viszont legalább nem olyan félkegyelmű paraszt mint a lófejű majdnem-aranylabdás csapattársa Vini Dzsunyor.
tegnapelőtt 15:14
 5/6 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Annira nem lehet távol az arca a valóságtól tekintve, hogy a világ egyik legjobb játékosa, a világ egyik legjobb klubjában.
tegnapelőtt 15:23
 6/6 anonim válasza:
Szerintem nem
tegnap 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!