Szoboszlait miért pontozzák sokszor így le?
Figyelt kérdés
Például a tegnapi meccsen is az egyik legjobb volt, gólt lőtt, gólpasszt adott, az összes Pool gólban benne volt valamilyen szinten, csomó helyzetet is kialakított, mégis gyengébb értékelést kapott mint pl. MacAllister, aki azon kívül hogy öt méterről, üresen érkezve befejelt egy labdát, nem sok mindent csinált, sőt az első Tottenham gólnál ő adta el a labdát.dec. 23. 08:08
1/9 anonim válasza:
Szobo egy hulladék. Nem azért szerződtették hogy 20 meccsenként rúgjon egy gólt meg néha napján egy gólpasszt adjon, hanem minden meccsen ez lenne a dolga.
2/9 anonim válasza:
Kérdező, érdekes forrásaid lehetnek. Rágugliztam a "liverpool fc player ratings"-re és az első 4 találat mindegyike (thisisanfield, liverpool.com, goal.com, nbcsports) Szoboszlainak ad jobb értékelést mint Mac Allister-nek. Nos akkor mi is a probléma?
3/9 Nindzsapingvin_a_sikátorban válasza:
Én úgy láttam hogy Szoboszlai a második Salah után, a liverpool ki is tette hogy ők ketten hozták le a meccset:
4/9 A kérdező kommentje:
Én az eredmények.com alkalmazás értékeléseit néztem, azon Szoboszlai 7.6-ot kapott, MacAllister 8.3, Salah 8.7, Diaz is 8.1, Alexander Arnold 8.2
dec. 23. 11:54
5/9 anonim válasza:
Az eredmenyek.com oldalon ne nézd az értékeléseket, mert az abszolút nem releváns.
6/9 MGéza válasza:
A sárga lapja miatt kapta a lepontozást, egyébként 8 körül kapott volna. Sárgáért azt hiszem automatikusan levon fél pontot az értékelő.
7/9 anonim válasza:
Valami agyatlan statbuzí találhatta ki ezt is. Mert mégis mi köze van a teljesítményhez pld. egy mezlevételes sárgának? :-D
8/9 MGéza válasza:
#7: Az eredmenyek.com-on néztem vissza a statokat, ott lerántást ír, akkor meg jogos.
9/9 anonim válasza:
De most eltekintve Szoboszlai meccsétől, miért kellene a sárga lapot automatikusan negativumként értékelni? Pld a taktikai szabálytalanságokért is szinte mindig jár a sárga lap, az pedig a védők esetében gyakran góltól menti meg a csapatot amikor ezzel megakasztanak egy-egy veszélyes támadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!