Valahol lehet nézni ingyen BL meccseket?
Figyelt kérdés
Idén még nem néztem egyet sem de most szeretnék. Hallottam arról hogy fizetős lett az RTL+ on vagy hol, de semelyik másik csatornán nem lehet nézni? Minden egyes BL meccset ott lehet csak nézni vagy azért egy két meccset legalább ingyen is lehet nézni? És csak a BL meccsekről van szó, pl: európa ligát vagy bajnokságokat mint a seria a lehet nézni? Azért kérdezem ezeket mert szerintem nagyon rossz hogy előkell fizetni és nem szeretnék.nov. 28. 20:39
1/11 anonim válasza:
Pedig azt a 3000 Ft-t bőven megéri, közvetítik az összes meccset, lehet válogatni, jó minőségben, reklám nélkül, magyar kommentárral. Egy mozijegy többe kerül kb. itt meg összes meccset nézheted.
Én kifejezetten örülök, végre láthatom a kedvenc csapatom összes nemzetközi meccsét ennyiért.
3/11 anonim válasza:
Igen, a sport 1 és sport 2 is adja a BL meccseket. Nyilván az RTL is adja ugyanazokat eközben, de az RTL választhat. Ez azt jelenti, a nagyobb meccseket biztos az RTL+ fogja adni.
5/11 anonim válasza:
Az interneten vannak oldalak mint a livetv.sx vagy a s365.live
6/11 A kérdező kommentje:
#1 eddig is láthattad az összes meccset, mindegyik csatorna más meccset adott és azért van egy pár (m4,sport1,sport2, eurosport1,eurosport2,) azt hiszem még a spíler1,spíler2 is, meg van még match4, arena4. Ezekből talán mindegyik vagy majdnem mindegyik vetített mérkőzést és mindegyik mást. És ingyen nézhetted most viszont fizetned kell ha focit akarsz nézni.
nov. 29. 19:23
7/11 A kérdező kommentje:
#4 teljessen más dolog a kettő
nov. 29. 19:23
8/11 anonim válasza:
Én lopott streameken nézem, és azt kell mondjam, hogy sokkal jobb, 15-20 mp-vel korábban jön az adás, mint azbRTL streamjein. Elkeserítő, hogy ennyire nem élőben adják. Az élőben történtekhez képest több, mint 30mp-vel le van maradva az RTL stream. Nagyon gáz.
9/11 anonim válasza:
Ugyanez Angliában a sky sportsnak a streames felülete, a NOW tv. Kábelen a sky sporthoz képest a saját amúgy méregdrága streames felülete 30 -60 másodperccel minimum késik. Az Amerikából illegálisan streamelt oldal alig van lemaradva.
10/11 anonim válasza:
Annyi az előnye, hogy a NOW TV legalább jobb minőségű, full HD, de amikor hallod a szomszédot gólörömnél.... És te még csak a kirugásnál jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!