Mért nem elérhető a cash out?
Figyelt kérdés
Raktam egy szelvényen 18 meccset abból 11 jött eddig de azt írja a cash out-ra, hogy nem elérhető (Tippmixpron)ma 18:57
1/2 anonim válasza:
Sokkal rosszabul mükődik,mint a bet 365-ön volt, amit meg nem szüntetett a kormány,Gondolok arra,van 1 hármas kötésű fogadásod,kettő nyert,a harmadikon,még döntetlen,és ez a 65 percben,és nem adja a cash outot,ha én ki akarom venni a pénzt,hanem benyeli a szcsejZRT.Már legalább 5-ször előfordult,hogy nem tudtam kivenni a pénzemet,míg a beten anno ilyenkor majdnem a teljes összeget kilehetett venni.Szerintem nem fair játékot játszik a ZRT,Ezt is elcsalják!
2/2 anonim válasza:
régen meg semmi ilyen hülyeség nem volt, megtetted a fogadást, aztán ha nem jött be, így jártál. nem hogy még kéred vissza a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!