Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mért nem elérhető a cash out?

Mért nem elérhető a cash out?

Figyelt kérdés
Raktam egy szelvényen 18 meccset abból 11 jött eddig de azt írja a cash out-ra, hogy nem elérhető (Tippmixpron)

nov. 25. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabul mükődik,mint a bet 365-ön volt, amit meg nem szüntetett a kormány,Gondolok arra,van 1 hármas kötésű fogadásod,kettő nyert,a harmadikon,még döntetlen,és ez a 65 percben,és nem adja a cash outot,ha én ki akarom venni a pénzt,hanem benyeli a szcsejZRT.Már legalább 5-ször előfordult,hogy nem tudtam kivenni a pénzemet,míg a beten anno ilyenkor majdnem a teljes összeget kilehetett venni.Szerintem nem fair játékot játszik a ZRT,Ezt is elcsalják!
nov. 25. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
régen meg semmi ilyen hülyeség nem volt, megtetted a fogadást, aztán ha nem jött be, így jártál. nem hogy még kéred vissza a pénzed.
nov. 25. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jól leírta az egészet. Bet365ön ilyenkor már rég felkínált egy relatív elfogadható összeget. Hogy miért nem működik? Te is megválaszoltad: Tippmixpron. Ezért nem működik. :) költség gyógyszerre azt a pénzt. Mocskos férgek. :)
nov. 26. 02:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Van, hogy néha eltűnik, különösebb ok nélkül... vegason is ezt csinálja.
nov. 26. 22:57
 5/5 anonim válasza:

Én is úgy jártam mint az első kommentelo!!

Még is irtam nekik a véleményem!!!

"Kedved tippmix pro!!

Csak annyi hogy baxxxatok meg a jó kuxxva

anyatokat,hogy nyerő szelvenynél 70 percen

keresztül nem adtok "Cash Out"ot....még

várjatok meg el megy a szelveny az utolsó

percekben!!

És ez már nem az első eset!!!

Ez így milyen élő fogadás a k....va

anyátokba!!! -

Persze amelyik szelvenyen csak a

fogadasok felé áll nyeresre,ott be tudtok

rakni pár 100 Ft Cash Out ot....

Pusztuljatok meg...egy forintot nem ér a

börötök!

Csaló bagázs!!!

Közelébe nem jöhettek a külföldi

fogadóirodáknak!!!"

Remélem reagálnak 😃

dec. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!