Csak engem idegesít, hogy Hajdú úgy üvölt már akkor is ha, labdához érünk mint egy félkegyelmű? Hihetetlen ez a faszi komolyan mondom....
Figyelt kérdés
tegnap 21:12
1/5 anonim válasza:
Engem is, volt már hogy emiatt lehalkítva, vagy némítva néztem egy darabig. 2016 óta nézek magyar meccseket, fura most ez hogy 2-en közvetítenek ezzel a Bogdánnal, de utóbbi legalább higgadtabban nyomja és nem dumál felesleges, unalmas több évtizedes statisztikákat más meccsekről.
2/5 anonim válasza:
Nagyon nem normális:D
Megérteném, ha egy vb nyolcaddöntő lenne, de ez csak a nemzetek ligája ahol ráadásul már eldőlt minden. Németek kiálltak egy C csapattal, és baromi lassan játszanak. Már konkrétan a németek azt gondolják, hogy "ne már srácok, ennél lassabban nem tudunk már futballozni".
De így is felül múlnak minket és csak azért nem lőttek még gólt, mert nincs számukra már motiváció rá. Azért majd a végére így is belőnek kettőt-hármat.
3/5 A kérdező kommentje:
Most is amikor Varga rálőtte a kapura ... Komolyan mondom mint egy abnormális. 5x évesen ordibál mint egy 8 éves kisfiú,aki az edzésen gólt lő. Csak,a kisfiúnál ez érthető. Szánalmas....
tegnap 21:27
4/5 anonim válasza:
Nekem tetszik a stílusa. Izgalmasabb lesz tőle még 1-1 nemzetek ligája meccs is. Én a többi kommentátort nem szeretem. Olyan unalmasak, majdnem elalszanak.
5/5 anonim válasza:
Hajdú régen jobb volt de az M4-en elfogultan kell közvetíteni mert ugye a labdarúgás a legfontosabb a világon Orbán szerint így ha valamelyik falábú már belebotlik a labdába akkor ordítani kell. Mikor más sportágat közvetít például az Eurosporton is szokott ott nem csinálja azt mint egy hibbant. Még a Székely Dávid stílusa is undorító, ő meg a Fradit nyalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!