Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van lehetősége egy kezdő 23...

Van lehetősége egy kezdő 23 évesenek bármilyen csapatsportot elkezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mint a címben is szerepel egy 23 éves srác vagyok budapesten, a pesti oldalt erősítve. Még kiskoromban fociztam, amit nagyon élveztem de sajnos ez a későbbi tanulás, majd egyetem, majd még ezek mellé munka miatt abbamaradt, már szerintem lassan 8 éve labdába se rúgtam. Viszont edzőterembe járok egy jó ideje, szerintem fizikailag rendbe vagyok, csak olyan magányos tud lenni az edzőtermi edzés, nincsenek új emberek, sokszor teljesen egyedül vagy, vagy hallgatod a zenét és egy óra múlva mész haza mintha mi sem történt volna. Eléggé intenzíven vágyom arra hogy valamilyen sportot űzzek ahol több ember is körbe vesz, legyen az bármi, csak sajnos kifejezetten ügyetlen leszek mindenben. Annak is nagyon örülnék ha esetleg lennének hasonló helyzetben emberek akik szintén lennének ilyesmi dolgokra, tényleg a focitól kezdve a fal mászáson át egészen a röplabdáig bármire vevő vagyok, de valóban a foci lenne a legkönnyebben kivitelezhető. Sajnos ahogy a neten néztem nem nagyon létezik teljesen kezdő csapat ahol toborzás van :(

Előre is köszi minden választ, tippet!

ma 09:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, ha nem zavar, hogy jóval fiatalabbak között leszel.
ma 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!