Magyarázható a mai 4-0 azzal, hogy Szalai Ádám rosszul lett a meccs alatt?
Figyelt kérdés
nov. 16. 22:50
1/8 anonim válasza:
Lehet köze hozzá, de profil sportolóknak ettől el kellett volna vonatkoztatniuk.
2/8 anonim válasza:
Szerintem igen. A hollandok visszafogták magukat emiatt, különben 10-0 lett volna.
3/8 anonim válasza:
Én a meccs előtt 4-0-t tippeltem, úgyhogy szerintem nem igazán. Természetesen befolyásol egy ilyen dolog egy csapatot, nem lenne illendő a mai teljesítmény miatt túl keménynek lenni a srácokkal. De azért a realitás az, hogy Hollandia szintekkel felettünk van.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem kellett volna folytatniuk a meccset Szalai Ádám rosszulléte után, lejátszhatták volna máskor is. Az meg hogy a folytatás után egyből büntetőt kaptak a hollandok...el is döntötte a meccset. Ezen a szinten minimális koncentráció hiány se fér bele. Amúgy nem hiszem hogy ilyen sima lett volna a hollandoknak.
5/8 anonim válasza:
"profil sportolóknak"
Na olyant nem láttunk a meccsen egyet se.
7/8 anonim válasza:
Ez a realitás.
Sokan írták, hogy ha a hollandoknak lett volna szíve az első tizenegyest kirúgják a stadionból... Nem értem miért kellett volna kirúgni, amikor a kezezés még a rosszullét előtt volt. Ha nincs a rosszullét akkor is kezeznek és ugyanúgy tizi.
8/8 anonim válasza:
Nem magyarázható, szeptember 5-t kaptak a németektől, pedig akkor senki se lett rosszul. 2013-ban 8:1 lett a vége Amszterdamban, rosszul lét nélkül, bőven van ennyi különbség a 2 csapat közt. A budapesti 1:1 csak mázli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!