Mi volt ez a 2 alibi fújt 11-es a hollandoknak?? Bunda??? Simán verhetőek lennének! Undorító...
Figyelt kérdés
nov. 16. 21:46
1/8 anonim válasza:
Egyik 11-es sem volt alibi. Mindkettő megérdemelt volt.
2/8 anonim válasza:
Mind a kettő teljesen jogos volt...
Melyik meccset nézed? Ne legyél elfogult idióta...
1. Kéz... Nem kell magyarázni ez labdarúgás.
2. Oda rúgott még a tettes sem vitatta... Egyértelműen árulkodott a viselkedése...
3/8 anonim válasza:
Már vezethettünk volna 2:0-ra ha az elején berúgták volna a helyzeteket, dehát kijött a különbség NB1-es és topligás játékosok között. Nikitscher és Nagy hozta össze a büntetőket. Lehetett volna több gerinc a bíróban, hogy majdnem meghalt az egyik magyar stábtag, erre percekkel később befújja az amúgy is sokkal esélyesebb hollandoknak. Legalább mellé rúghatta volna a játékosuk a fair play nevében, de nem, még az ág is húz minket mint mindig…
4/8 anonim válasza:
Szerintem adják oda ennyi erővel a fair play jegyében a magyaroknak a győzelmet, sőt a németek ellenit is már előre!
5/8 anonim válasza:
Na már 3-0. Meg egy holland kapufa is volt. A hollandok így is, úgy is gyalulják a magyarokat. Örüljön mindenki hogy nem lesz 8-1 mint 11 éve.
6/8 anonim válasza:
Hülyeség ami állítasz 4-es válaszoló. Ebben a meccsben nincs benne a 9 gól. Én láttam a 2013-as mérkőzést és arról elmondható volt az, hogy örüljünk neki, hogy csak 8-at kaptunk.
7/8 anonim válasza:
Bocsánat, 5-ös válaszolóhoz szólt a kommentem.
8/8 anonim válasza:
"Simán verhetőek lennének"
Egy normális csapattal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!