Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Szoboszlai fanok miért...

A Szoboszlai fanok miért reagálnak úgy arra,hogyha valaki kritizálja,hogy „ irigy, tornából felmentett, károgó",stb? Akkor szerintük a rendőr is írígy a bűnözőre, azért tartóztatja le pl? Vagy egy ellenzéki politikus,a másik oldalra?Azért ellenzéki?

Figyelt kérdés
nov. 16. 18:34
 1/5 anonim válasza:
0%

Azért a példáid elég rosszak.

A rendőr ha el tudja fogni a bűnözőt nem irigy hanem ügyesebb(leegyszerűsítve óvodás szintre)

Az ellenzéki politikus más nézetek alapján látja a világot, így mások az elképzelései a működésről.

Az, hogy valakit kritizálok, sportolói teljesítménye alapján, úgy, hogy 400 métert nem tudok egy erős tempóban lefutni, az azért tényleg ironikus.

A világ az internetben idejében mindig így fog működni, felesleges ezen felháborodni.

De azért tegyük hozzá, aki kritizálja Szoboszlait hogy mekkora gyökér, szívesen szembe állítanám az életüket, ki vajon mit ért el úgy összevetve.

Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a focit, Szoboszlai fele sem vagyok elfogult, egyszerűen minden téren szánalmasnak találom, mikor olyanok pofáznak a másikról, akik nem értenek hozzá és még csak egy lapon sem említhetőek.

nov. 18. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:

1 akkor ne kritizáljak egy filmet mert nem vagyok filmkritikus és nem is tudnék leforgatni semmit?

Ha egy étterembe rossz a kaja ne szóljam le a szakácsot, mert nem tudok főzni?

Ha késik a máv ne kritizàljam, mert nem vagyok vasutas?

nov. 18. 17:05
 3/5 anonim válasza:
0%

1# ezek szerintem megint nem jó példák.

Én nem teljesen érzem a párhuzamot.

Ha fizetek egy ételért, ami szét van égetve és azt jelzem a szakácsnak, hogy lenne ugyan az, mikor emberek egy Facebook kommentben elküldenek valamit kapálni, aki milliószor jobb náluk?

Még csak nem is ismerősök, család között beszélgetnek arról, hogy ez vagy az gyengébben játszott, vagy lehetne-e hozni helyette mást. Nem, úgy osztják, gusztustalan stílusban az észt a legtöbben, mintha ők lennének a klubtulajok. Szerintem az ilyen emberek mikor oda böfögnek marhaságokat, úgy, hogy látszik a legtöbb emberen, hogy bármilyen sportot csak Tv-be látott, elég visszás.

“ Ha egy étterembe rossz a kaja ne szóljam le a szakácsot, mert nem tudok főzni?”

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha az étterembe szólsz, hogy a szolgáltatás amit igénybe vettél az nem volt megfelelő.

Viszont, ha egy 180 kilós elhízott dög vagy, aki kaja után az étterem Facebook odalán elkezdi osztani az észt, hogy a Szakács inkább legyen kőműves mert a Cézár salátát nem is így hanem úgy kell készíteni, az szerintem nevetséges.

Minden létező kritikának megvan a helye és módja, csak az emberek a Facebookon teljesen elfelejtették, hogy hogyan is kéne kritikával élni.

Én nem szeretem a focit, inkább az atlétika amit követtem. Eszembe nem jutott volna soha köpködni Usain Boltot, Tyson Gayt köpködni amikor egy egy versenyen gyengébben futottak. Megbeszéltük barátokkal, de hogy én kezdjem kommentelni, hogy inkább menjen bolti eladónak, mint futónak..hát nem tudom, elég nevetségesnek érezném magam.

És itt te most szolgáltatásokat hasonlítasz össze sportolói eredménnyel.

nov. 18. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A sport is egy szolgáltatás. Normàl esetben a azurkolók tartják fent a klubokat
nov. 18. 18:50
 5/5 anonim válasza:
0%

Az, hogy te megnézel egy meccset, az lehet szolgáltatás. De Szoboszlai Dominik mint sportoló nem szolgáltatás és nem is szolgáltató. Ő egy sportoló.

Azért szerintem ebben tegyünk különbséget.

“ Normàl esetben a azurkolók tartják fent a klubokat”

Igen, persze. Inkább a szponzor, reklámok tartják bent. Szerinted egy MTK-T eltartanak a hétköznapi szurkolók? A jegy ár a stadion meccs napi működését nem fedezi.

nov. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!