Gyakorlott Tippmix-elők! Hogyan célszerű kezdeni a fogadást? Milyen kötésekbe? Melyik bajnokságokra érdemes?
Figyelt kérdés
Már gyakoroltam pénz nélkül!
Premier League
Championship
Bundesliga
Bundesliga 2.
Bajnokok Ligája
Ezeket a bajnokságokat követem már gyerekkorom óta és ezeken a bajnokságokon gyakoroltam is!
nov. 9. 20:22
1/7 anonim válasza:
Ha valaki tutit tud, az úgysem mondja el. Ha keveset fogadsz, nem lesz nagy pénz. Én négy meccset fogadok, focit, nagy bajnokságokat, angol, olasz meccseket, egy 1000-ért. Ha fizet, 35-40 ezer várható. Mégis mindig elbukom. Én nem tudok tanácsot adni. Persze azért nyertem már, de inkább nem.
2/7 anonim válasza:
A szorzók változásait érdemes figyelni, topligáknál ahol elég háttérinfó szivárog ki, kezdőcsapatok nyilvánossá tétele után. Amelyik csapatra látványosan csökken a szorzó, nyerni is szokott.
3/7 A kérdező kommentje:
2-es És mennyi idővel kell figyelni a szorzókat meccs előtt?
nov. 9. 21:40
4/7 anonim válasza:
Az utolsó 10 percben élőben látni hogyan emelkedik az odds arra, hogy lesz még egy gól.
2.50-3.00-tól a hosszabbításban már akár 7.00-10.00 odds is van.
5/7 anonim válasza:
Ma:
Orlando 102. percben egyenlítő gólt lőtt.
Nice a 96. percben 1-2-ről lett 2-2.
6/7 anonim válasza:
Fiorentina a 92. percben hozta a gólt.
7/7 anonim válasza:
FTC 0.5 gól több
2.75 odds 3 perccel a gól előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!