Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Gyakorlott Tippmix-elők!...

Gyakorlott Tippmix-elők! Hogyan célszerű kezdeni a fogadást? Milyen kötésekbe? Melyik bajnokságokra érdemes?

Figyelt kérdés

Már gyakoroltam pénz nélkül!

Premier League

Championship

Bundesliga

Bundesliga 2.

Bajnokok Ligája

Ezeket a bajnokságokat követem már gyerekkorom óta és ezeken a bajnokságokon gyakoroltam is!

nov. 9. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Ha valaki tutit tud, az úgysem mondja el. Ha keveset fogadsz, nem lesz nagy pénz. Én négy meccset fogadok, focit, nagy bajnokságokat, angol, olasz meccseket, egy 1000-ért. Ha fizet, 35-40 ezer várható. Mégis mindig elbukom. Én nem tudok tanácsot adni. Persze azért nyertem már, de inkább nem.
nov. 9. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A szorzók változásait érdemes figyelni, topligáknál ahol elég háttérinfó szivárog ki, kezdőcsapatok nyilvánossá tétele után. Amelyik csapatra látványosan csökken a szorzó, nyerni is szokott.
nov. 9. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es És mennyi idővel kell figyelni a szorzókat meccs előtt?
nov. 9. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó 10 percben élőben látni hogyan emelkedik az odds arra, hogy lesz még egy gól.

2.50-3.00-tól a hosszabbításban már akár 7.00-10.00 odds is van.

nov. 10. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Ma:

Orlando 102. percben egyenlítő gólt lőtt.

Nice a 96. percben 1-2-ről lett 2-2.

nov. 10. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiorentina a 92. percben hozta a gólt.
nov. 10. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

FTC 0.5 gól több

2.75 odds 3 perccel a gól előtt.

nov. 10. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!