Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok ahoz, hogy Rodri...

Mit szóltok ahoz, hogy Rodri nyerte az Aranylabdát?

Figyelt kérdés
okt. 28. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki
Nem örülök, mert szerintem Vini Jr érdemelte meg
Nem örülök, mert más érdemelte meg
Leszrom
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Azt se tudom ki az.
okt. 29. 00:29
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Örülök hogy nem a csimpánz nyerte.
okt. 29. 04:20
 3/11 A kérdező kommentje:
1 akkor f.szért szólsz hozzá
okt. 29. 07:25
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Az aranylabda már rég elvesztette az értékét, 2018-ban Ronaldo helyett Modric nyerte, akinek 4 VB meccsen kívül az egész szezonja kuka volt.

2019-ben Messi nyerte Van Dijj helyett, 2021-ben Lewandowski helyett Messi, 2023-ban Haaland helyett Messi.

Semmi jelentősége nincsen már ennek a díjnak.

okt. 29. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 Szerintem Modric és Messi 2021-ben megérdemelte. Messi 21ben 30+ gólt lőtt a PSGben ami alapból sok és ráadásul úgy hogy a PSGben középpályás volt (CAM) úgy duplán nehéz gólt lőni.
okt. 29. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem Vinit de ő volt szinte mindenki szerint a legnagyobb esélyes.
okt. 29. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy a spanyol nyerte, végre olyan kapta aki megérdemelte.
okt. 29. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Vinícius Jr. azért sem érdemelte volna most meg az aranylabdát, mert volt idén egy Európa bajnokság és ilyenkor illő (lenne) a kontinensbajnok egyik játékosának kapnia az aranylabdát. De (!) annak nem Rodrinak kellett volna lennie, hanem Nachonak vagy Carvajalnak, ahogy 2006-ban Cannavaro is megkapta a VB győzelemért.

2010-ben és '12-ben Iniesta érdemelte volna meg, '18-ban Modric helyett pedig a VB győztes francia csapatból valaki. Mondjuk Griezmann vagy Pogba.

okt. 29. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
...ja, még annyit, hogy 2021-ben, az olasz EB győzelemnek köszönhetően pedig Chiellininek vagy Bonuccinak kellett volna odaadni az aranylasztit.
okt. 29. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Inkább Jorginhonak akkor már nem? Brazil neve ellenére, az olasz válogatott tagjaként ő is megkapta az aranyérmet + BL-t nyert előtte a Chelseavel.
okt. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!