A liberálisok miért szomorkodnak amikor nyer a magyar labdarúgó válogatott meg a Fradi?
Figyelt kérdés
okt. 26. 13:34
1/5 anonim válasza:
Én liberális MTK szurkoló vagyok. Ha nyer ellenünk a Fradi, akkor tényleg szomorkodok.
2/5 anonim válasza:
Én liberális vagyok, de soha nem érdekelt semmiféle foci, nekem tök mindegy, ki nyer vagy veszít. (Ostoba kérdés!)
3/5 anonim válasza:
Kit érdekel az qrva foci már ! Unalmasok vagytok és beteg elméjűek, hogy ezt is összemossátok a politikával. Én nem vagyok liberális, mégsem hat meg a foci, ellenben ismerek liberálist, akit igen
5/5 anonim válasza:
Szerintem sejted miért. Mert a sport itthon összefonódott már nagyon a politikával, azon belül a Fidesszel, rengeteg pénzt öntöttek a fociba, és az ellenzékiek egy része örül ha kedvezőtlen eredmények születnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!