Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A mai Galatasaray-Elfsborg EL...

A mai Galatasaray-Elfsborg EL meccset miért nem közvetítik?

Figyelt kérdés
RTL+-on sincs hozzá stream és más csatornán se találtam közvetítést.
okt. 23. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Ugyan miért közvetítenék ezt a TV-ben? Ma ennél nagyobb mérkőzések is lesznek amiket fontosabb mutatniuk a nézők számára. Magyar szempontból teljesen irreleváns meccs, mert bár Sallai a török csapat tagja, de pályára úgy sem léphet, mert nem nevezték az EL keretbe. Egy közepes, nem túl népszerű csapat meccse egy még kisebb csapat ellen. Én nem is hallottam eddig erről a svéd Elfsborgról. Online amúgy biztos találsz hozzá valami streamet max angol vagy török nyelvűt.
okt. 23. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Jah, adhatnának egy Pjunik Jereván-Dinamo Zagreb rangadot is:D
okt. 23. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Az RTL+-on az összes BL meccset közvetítik, EL meccsek közül is elég sokat adnak, eddig mindig tudtam nézni amelyiket akartam, de ez most nincs közvetítve.
okt. 23. 15:47
 4/4 hokedli pörkölttel ***** válasza:
100%
ez náluk rendszeres hogy a keddi vagy szerdai EL meccseket nem közvetitik nagy szemétség ez ha már fizetős lett illene az összes meccset adni mint ahogy minden más országba csinálják ha fizetek ezért akkor had döntsem el én melyik meccset akarom nézni és ne ők döntsék el hogy melyik meccsek közül választhatok
okt. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!