Valaki szedette már le magát az mlsz adatbankról?
Figyelt kérdés
Régóta nem űzöm a sportot, a megadott emailekre írtam, de hetek óta nem szánnak meg egy válasszal. Így érdeklődnék valakinek sikerült már, illetve hogyan?okt. 21. 15:22
2/5 anonim válasza:
Nem nagyon foglalkoznak ezzel. Van több éve elhunyt játékos is az adatbankban, nem szedték le
3/5 anonim válasza:
3. Mi váltott ki belőled ilyen szintű agressziót? Én se értem miért akarja valaki leszedetni magát az adatbankból, de ezért még nem kell messzemenő (megalapozatlan) következtetéseket levonni az adott személyről. A válaszod alapján te sokkal inkább tűnsz nyomorult prolinak mint a kérdező.
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Taigetosz-pozitív embertársam, proli egyelőre szerintem a fogalmazások alapján te leszel, illetve egy baromi egyszerű kérdést tettem fel az interneten, egy olyan oldalon ami erre való. Teszem hozzá, próbáltam utánajárni, de eléggé ködös információkat találtam csak, ezért érdekelt volna más emberek tapasztalata. További kellemes, haszontalan válaszok adásával, saját magad idejének pocsékolását kívánok hlyegyerek.
okt. 22. 17:28
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nézegeti hajnal háromkorxdd élettelen senki rád az időt is kár pazarolni vergődj te szanalmas senkihazi szar
okt. 23. 11:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!