Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A tegnapi DVSC-Paks meccset...

A tegnapi DVSC-Paks meccset követően Dzsudzsák miért hisztizett már megint?

Figyelt kérdés
okt. 20. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Én se értem. Azt mondja a klub az első, nem a tv. Ha ez így lenne, akkor sose igazolt volna külföldre
okt. 20. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Jah, a klub az első. Ezért kur*ult el és választotta a pénzt a klub és karrier helyett. Pedig a PSV-ben jó helye lett volna hosszú ideig. De inkább ment Amacskahajhoz, meg utána az arabokhoz... játsza a nagy főnököt teljesen feleslegesen. Nem akart inkább égni.
okt. 20. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Mert a szurkolón jogosan számonkérték őket, ő meg már unja hogy vele akarják elvitetni a balhét, és hogy megint egyedül kell kiállnia a lelátó elé. DZSB7 legalább szívét lelkét ki rakja még mindig, felszántja a pályát, rá nem lehet panasz a csapatban, inkább az alibiző Bárányra.
okt. 20. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Dzsudzsák egy gusztustalan, gerinctelen ember, aki hazudik egy évtizede mindenben. Megjátssza magát, nem őszinte, tökéletesen illik a kormányhoz, nem véletlenül van jóban Szijjártóval. Amúgy meg nem is értem, mit kiabált a saját kapusával, miközben ő is a szurkolóknak nyilatkozik, mivel vannak, akik a TV-ben nézték a csapatot. Egy műmájer ember, amit a válogatottban is leművelt, hányingerkeltő. Ideje lenne eltűnni a fociból.
okt. 25. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!