Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért utálják ilyen sokan Messit?

Miért utálják ilyen sokan Messit?

Figyelt kérdés

okt. 18. 14:33
 1/7 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Népszerű és sikeres, ez pedig sokakat irritál, vagy Real Madrid szurkolók, és erkölcsi kötelességüknek érzik, hogy negatívan nyilvánuljanak meg a csapatuknak legtöbb problémát okozó labdrúgóról.
okt. 18. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert cé rajongói nem tudják elfogadni, hogy Messi a legjobb, ezért marad a gyűlölet.
okt. 18. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Irigyek rá, hogy végül csak világbajnok lett, meg neki van a legtöbb aranylabda, a kedvenceikkel ellentétben.
okt. 18. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A hírnév/legjobbak között való szereplés mindig hoz magával sok gyűlölködő embert.

Plusz szerintem benn van az is, hogy a pályán/focin kívül a nyilvánosság előtt egy eléggé visszahúzódó, csendes emberről van szó, így akik nem a rajongói/csapatjainak a szurkolói, azoknak nincs annyi "momentumuk", ami miatt szimpatizáljanak vele. (Amikor meg van bármi, ami negatív, abból meg botrányt lehet szítani.)

Én is úgy vagyok vele, hogy rohadt jó játékos, mindenidők egyik legjobbja, de abszolút egy neutrális személyiség számomra.

okt. 18. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan szeretik és sokan utálják, gondolom a Messi - Rondalo rivalizálád miatt a CR fanok de ez kölcsönös szerintem
okt. 18. 16:28
 6/7 Psycho ***** válasza:
100%

A fentieken túl hozzá lehet tenni azt is (én legalább is ilyennel találkoztam még sokat), hogy van néhány egyéni díja, ami megkérdőjelezhető. Nyilván nem az Aranycipőre gondolok, mert az objektív mérőszámon alapul - hanem Aranylabdára, Aranylabdákra.

Erre rögtön rá is repülnek, és már mémmé vált, hogy "Lewandowski lőtt három gólt, ezért Messi kapott egy Aranylabdát!", stb.

Lehet azon lihegni, mind a nyolc megérdemelt-e, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ameddig egyesek szerint nem, addig lesz gyűlölködés.

A károgók agyáig nem jut el, hogy NEM ő tehet róla, hogy rá szavaztak a legtöbben.

okt. 18. 16:40
 7/7 NTBS ***** válasza:
100%
Mert nem a mai korszellemre hasonlít a viselkedése.
okt. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!