Izgultok már az esti meccs miatt? Mit tippeltek? Én már most kicsit görcsös vagyok. Ki lő ma több gólt (játékosunk)? Szerintem mivel csak a bosnyákok ellen játszunk Szobó bepattint egy mester 3ast,de 2-t minimum.
Figyelt kérdés
okt. 14. 12:43
1/14 anonim válasza:
Max álmában pattint be.
Erre a meccsre a 2,5-nél kevesebb gólt érdemes tenni.
3/14 anonim válasza:
Gyengébb csapat ellen rosszabbak, ráadásul nem hazai pályán.. nem lesz egyszerű, de hajrá 🇭🇺.
4/14 anonim válasza:
Ja bepattint, mint a szeptemberi bosnyák meccsen is ugye…akkor is ezt mondták. 1:0-ra nyernek valahogy, de Varga vagy Sallai góljával.
5/14 A kérdező kommentje:
ma 15:16
Igen, döntetlen. 3:3 úgy, hogy -3 gól a bosnyákoknak!
ma 15:44
Salla azért oda vert 1et a hollandoknak. Nem is akármilyet. Parádés gól egy profitól.Bízom benne,hogy ma is oda teszi magát...
Mindent bele! Ria! Ria! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺💪💪💪⚽⚽⚽
okt. 14. 16:07
7/14 anonim válasza:
Nem izgulok, mert a libsi hollandok is hogy be lettek fenyítve. Sima meccs lesz a mai.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom. Nagyon háromesélyes a meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!