Hol lehet pest megyében kezdőként focizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves F vagyok, körübelűl 3 éve kezdtem el megszeretni a focit azóta viszont nagyon. Nem mondanám hogy béna vagyok, viszont kicsit ügyetlen az biztos. Én úgy gondolom hogyha foglalkozva lenne velem, akkor tudnék rendesen futballozni viszont nincs olyan csapat, ahova eltudnék járni edzeni... Elképesztően kitartó vagyok, de ezt nem sokan értékelik sajnos. Olyan csapatot keresnék ahova edzésekre eltudnék járni, nem kell engem játszatni. 185 cm vagyok, 77 kilóval, jó testfelépítéssel.okt. 8. 20:41
1/4 anonim válasza:
Pest megye elég nagy, érdemes s közeledben keresni. U19, felnőtt is jó lehet. Ott megye 2, megye 3 teteje jó kiindulás lehet. U19ből is érdemes akár Mlsz bajnokságban játszó csapatot keresned
2/4 MDaniel98 válasza:
Megye 2-3-ba mindenkit bevesznek, nem kell focitudás hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Gödöllő és környékén.
okt. 19. 15:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!