Az helytálló, ha úgy vagyok Újpest szurkoló, hogy az Olaszoktól a kedvenc csapatom nem a lila Fiorentina, hanem a Lazio, amit ugyebár a Fradisták szeretnek?
Figyelt kérdés
szept. 28. 16:58
1/8 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy divatszurkoló. Ha így van, akkor kövesd a divatot, ne különcködj.
Ha meg nem divatszurkoló vagy, akkor nem tudom a kérdésedet komolyan venni.
2/8 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem: ha én mondjuk Húgyházán születtem és lakom, aminek a francia testvérvárosa Zsanzselé, akkor nekem ezt a várost szeretnem kell?
3/8 anonim válasza:
"Az helytálló, ha ...?"
Szerinted mit jelent az a szó, hogy "helytálló"?
4/8 A kérdező kommentje:
1 Miért? Nem azért az, mert a Fradisták azt szeretik, hanem mert mindig az volt. Nincs bajom amúgy a Fiorentinával. 3 Úgy értettem, hogy akkor ez így jó e vagy így nem lehetek Újpest szurkoló.
szept. 28. 20:13
5/8 anonim válasza:
Most ő klub színekre gondol, amiatt kérdezi. Teljesen mindegy, annak szurkolsz akinek akarsz a külföldiek közül. Itthon zöld-fehér a vérem, de ettől még drukkolok a bécsi Rapidnak, francia Saint Etienne-nek, vagy a skót Celticnek.
7/8 anonim válasza:
a fratyi valamilyen kapcsolatban all a lazioval? nem tudtam
8/8 A kérdező kommentje:
7 Úgy hallottam, hogy azt szeretik a Fradisok Olaszországból, igen. Gondolom, mert a Fradi tábor ugye alapvetően eléggé szélsőjobbos volt és a Lazio tábor is az.
nov. 1. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!