Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ennyire elszoktam volna a...

Ennyire elszoktam volna a futballcipőktől?

Figyelt kérdés
Öt éve hagytam abba a focit, most azonban hobbiszinten újra szeretném kezdeni. Mindig is Adidas Ace és Predator modelleket viseltem, most is olyat rendeltem gondolkodás nélkül. A méretem 43 körüli egyébként, de focicipőkből 44-es volt a jó mindig is. Az utóbbi években azonban sokkal kényelmesebbnek találtam, ha egy számmal nagyobbat veszek, így többnyire most már 44-es futócipőkben járok. A most rendelt Adidas Predator Accuracy úgy tudom az egyik legszélesebb, legkényelmesebb modell is, a 44 2/3 mérete pedig tutinak tűnt. Azonban nagy meglepetésemre már a szűk zoknis rész miatt nehezen ment bele a lábam, de aztán az a fix, szoros tartás teljesen kikészített. Nem mondhatom, hogy szorít, vagy tör mert így is megvan az orr résznél a kb. 1 centi, de meglehetősen passzos. Ez így jól van? Ennyire elszoktam volna néhány év alatt, hogy kényelmetlenné vált? Nyáron most igaz itthon csak papucsban és mezítláb voltam, talán az is közrejátszhat.

szept. 24. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondoljunk bele jobban. 5 év? Az rengeteg. Egyértelműen elszoktál.
szept. 24. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!