Miért van, hogy Szoboszlai sokkal jobb eredményeket ér el a Liverpoolban, mint a magyar válogatottban?
A tegnapi Szoboszlai gól után gondolkoztam ezen.
Tudom-tudom, több pénzt kap, ezért jobban odateszi magát blabla… de nem hiszem hogy ennyi.
Meg láttam, hogy valami interjúban mondta, hogy a magyar válogatottban begörcsöl mert hogy nagyobb rajta a nyomás.
Érdekelne a véleményetek.
Milyen eredményt ért el eddig a Liverpoollal? Egy Ligakupát nyert tavaly. Ennyi.
A válogatottat kilőtte a 2021es EB-re Izland ellen. A 2024es EB-n részt vett. (úgy, ahogy...) Szerintem ezek nagyobb sikerek, mert a válogatott nem arról volt híres az utóbbi 30 évben, hogy tornákra járjon. Jó, jó. tudom. létszámemelés, más sorsolási szisztéma, több továbbjutó...stb... de akkoris. A 3. EB-n vettek részt zsinórban. A Liverpoolnal meg szinte kötelező a BL-szereplés.
Várjuk már meg mit mutat a Liverpoolban, mert eddig egy fél szezont játszhatott a sérülése miatt, amikor visszatért egy összeomló csapatba érkezett Klopp távozása miatt. Most meg új edző, teljes felfordulás. Ha a Liverpool nem fog hatalmas bakikat hozni amit már meg is kezdett, akkor a bajnokság 2.-3. helyére várható és BL menetelés. Egy ilyen csapatban Szoboszlai megmutathatja azt, hogy mekkora kiváló tehetsége van, a magyar válogatottban sose.
Akkor pl Haaland is egy 💩 mert a norvégok sem mentek sokra az EB-n ugye
Én nem esem tőle hasra.
Nem egy nagy spíler ő!
Magyar szinten kiemelkedő, de annyi hazugség veszi körbe a személyét, a nimbuszát, amit nagyon sokan benyalnak, akiknek fogalma sincs, ki ő, ki volt 10 éve.
Egy Poolban ő egy középszer játékos: 10 meccsből van 6 közepes, 3 viszonylag jó, 1 kifejezetten jó vagy kiemelkedő. Egy 70 misire tagsált játékostól én azért többet várnék, bár tény, a felét sem éri - túlárazott, túlsztárolt játékos.
Több a meki, mint az alázat vagy az érettség, a morál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!