Röplabdában melyik pocizióban jelent a legnagyobb előnyt ha magas vagy? az opposition gondolkozom de middle voltam eddig
Figyelt kérdés
szept. 16. 22:43
1/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha a posztokat magyarul írnád, nem műangolt használnál?
Az a gond, hogy van egy bizonyos szint, ami felett bizonyos szint alá nem süllyedünk.
Ez igaz a röplabdára is.
Nem fér nekem össze, hogy posztokról beszélsz, ami tapasztalatra enged következtetni, és ezzel párhuzamosan nem tudod, melyik poszton "előny" a magasság.
Valami nem kerek...
2/5 A kérdező kommentje:
Igen van tapasztalatom a röplabdában! Nem értem miért jelent neked ekkora gondot hogy angolul röviditve írtam ha értesz a röplabdához úgyis érted mire gondoltam. A "middle"=middle blocker az opposite pedig= opposite hitter
szept. 19. 18:05
3/5 anonim válasza:
Na most jól lefordítottad... Az angol szó helyett angol kifejezést írtál.
Nem azért kell magyarul, mert nem feltétlen érti valaki, hanem azért, mert egyrészt feltehetően magyar vagy és mert vannak kulturális, intellektuális vonatkozásai annak, hogy az anyanyelvet használod, nem mindenféle anglizált műszót.
A fő problémát nem oldottad fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez nem probléma! max a te fejedben
szept. 19. 19:47
5/5 anonim válasza:
Az összesben! A röplabda a magas emberek sportja. A legmagasabbak általában centerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!