Lőw Zsolt nem lenne jó Rossi helyére ?
Nem gondolom, hogy az edzővel van a probléma.
Azzal, hogy volt egy két zseniális meccsönk (Németország, Franciaország, Anglia ellen anno), sokakban az lett az aalap elvárás, hogy ezen a szinten teljesítsünk.
A csapat változik, az edzőnek más taktikákat kell kipróbálnia. Lássuk reálisan: a magyar foci fejlődik, de bőven nem vagyunk a világ legjobb 16 csapatában (talán 24-ben sem).
Ami a németek ellen történt, az tényleg gáz volt. A bosnyákok ellen jobban játszottunk, nem akart összejönni semmi, a befejezések gyengék voltak, de legalább látszott, hogy küzdünk. Én bízom, hogy ebben az irányban fogunk mozogni.
Ráadásul, ha állandóan váltoatjuk az edzőket, akkor végképp nem érünk el semmit, nekik is időre van szükségük.
A károgóknak csak azt írnám, hogy aki jobban tudja, az csinálja is jobban, ne csak mondja. Mindig lesznek jobb és rosszabb időszakok, ahogy más területein az életnek is. Nem a miénk a legjobb válogatott, de magyar vagyok, és büszke vagyok az eredményeinkre, ha pedig rosszul játszunk, akkor is szurkolok tovább, nem kezdek mindent és mindenkit pocskondiázni.
2 dolog szólna mellette.
1. Esetleg látott olyan edzői és orvosi dolgokat a fent említett csapatoknál amit esetleg itthon is meglehetne honosítani vagy maga a kiválasztás.
2. Látott már olyan nagyképű egoista embereket akik azt hiszik ők a világ közepei és tud velük dolgozni. Itt Neymar Szoboszlai hasonlóságra gondolok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!