Jobban járnánk ha Szalai Ádám venné át Marco Rossi
helyét?
Figyelt kérdés
Én most nem Marco Rossit akarom itt fikázni, hisz mégiscsak ő az aki kihozta a maximumot ebből a csapatból, szóval nem tartom rossz edzőnek. Viszont azt vettem észre, hogy mióta nincs ott Szalai Ádám közvetlenül a csapat körül azóta teljesen lélektelen, motiválatlan focit játszunk. Nem arról van szó, hogy vele nem kaptunk volna ki a németektől, de én úgy érzem, hogy az ő jelenlétével mutattak volna sokkal több küzdeni akarást, és beleadták volna szívüket-lelküket.
Mit gondoltok? Szerintetek is Szalai Ádám lesz a megfelelő választás Marco Rossi helyére, ha távozni fog?
Kibővítették az EB mezőnyét, annyira hogy nem lehet elkerülni a kijutást.
Azóta azt hisszük van foci.
szept. 9. 09:37
3/7 anonim válasza:
Dárdai Pali legyen vagy Bernd Storck. Legutóbb (2015) ők tudták megmenteni a válogatottat.
szept. 9. 10:17
4/7 anonim válasza:
Az atyaúristen is lehet ennek a csapatnak, akkor se tudnak többet nyújtani.Ezek a hátrapasszolások az agyamra mennek...
szept. 9. 11:51
5/7 anonim válasza:
Storckot inkább ne. Elég volt a vezetésével az Andorra elleni szégyenteljes vereséget végignézni.
szept. 9. 13:43
6/7 anonim válasza:
Szerintem Rossinak nem kellene lemondani-a csak azért mert 5 nullra kikaptunk a németektől Laczkó helyére inkább segítőként Szalai Ádámot jelölném, ha Rossi helyében lennék És máris megkapnák a válogatott játékosok azt az in-pulzust, amire szükségük van a jobb eredmények elérésére, mint azt korábban is láthattuk tőle, hogy válogatott játékosként is meg tudta tenni a csapattársaival, hogy feltüzelte őket, az ellenfelek legyőzésére
szept. 9. 16:53
7/7 anonim válasza:
Jó biztos nem lenne.
Lőw Zsoltot emlegették,nem rossz elgondolás vagy Dárdai úgysem dolgozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!