Az a baj hogy már az EB-n is látszott hogy valami nagyon nincs rendben a válogatottal. Nagyjából az Írország elleni, EB előtti felkészülési meccsen változott meg valami, azóta sorban jönnek a sima vereségek, elképzelés nélküli, enervált, lassú játék tele hibákkal. Nyoma sincs az elmúlt években látott küzdésnek, hajtásnak, kemény védekezésnek, motivált játékosoknak. Olyan mintha a játékosok szándékosan nem tennék oda magukat eléggé a meccseken. Mivel pont az EB keret kijelölése óta figyelhető ez meg, valószínűleg összerúgták a port Rossival és a megbuktatására játszanak. Szerintem neki az EB után le kellett volna mondania, de nem tette meg reménykedve a játékosok hozzáállásának változásában, ők azonban még nagyobb vereségekkel nyomatékosítják hogy mennie kell. Nem igazán van más magyarázat arra, hogy miért vesztették el a játékosok a motivációjukat teljes mértékben.
szept. 8. 12:18
3/14 anonim válasza:
Azért érdemes megnézni azt is, hogy milyen nemzetek válogatottja ellen jött össze az a 14 meccses veretlenségi sorozat (pl.: Észtország, Litvánia, Montenegró, Bulgária, Luxemburg stb.)
szept. 8. 12:20
4/14 anonim válasza:
Lepkefing válogatottak ellen perszehogy könnyű győzni. Nem tartom magam károgónak,de a tegnapi meccs után mindenféle károgás érthető.A védelem egy nulla volt kb nem is létezett ami egy német válogatott ellen megengedni több mint luxus.Elől sem volt rózsásabb a helyzet sallai egy nulla volt Dominknek volt kb egy darab emlékezetes mozzanata mikor kivédte a vonalról.Mintha nem akartak volna focizni simán elvitte a német 3-4 védő között a labdát mintha ott se lennenek.Talán Csoboth állt megint a legközelebb ahhoz hogy normális focit lássunk.Lehet szívvel lélekkel is veszíteni a németek ellen mint az Eb-n vagy így is.Ha Havertz nem bénázik annyit,simán kapunk még három gólt.
szept. 8. 12:38
5/14 anonim válasza:
Európa top válogatottjainak egyike????? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ez nagyon vicces volt, jó a humorod! 🤣🤣🤣
szept. 8. 12:38
6/14 anonim válasza:
Veretlenségi sorozat kik ellen? Antarktisz válogatottja ellen vagy Andorra? Nem tudom, ti mit néztek. Ha rajtam múlna, azonnal felszámolnám a profi labdarúgást Magyarországon, aki szeretne focizni, focizzon, de pénzt nem kap érte. Egy amatőr csapat se biztos, hogy ötöt kapna a németektől.
szept. 8. 12:46
7/14 anonim válasza:
Én következetes vagyok, akkor se szurkolok a magyar válogatottnak, ha nyer, akkor se, ha veszít! Ellene se, tegyük hozzá.
szept. 8. 12:48
8/14 anonim válasza:
"Egyértelmű, hogy a magyar válogatott ma már Európa top válogatottjainak egyike"
Ezt pont igazolták tegnap. Szerencse, hogy az NL-meccseket a nagyok nem veszik komolyan.
szept. 8. 15:31
9/14 anonim válasza:
Top válogatott. Az b+ te meg világi idióta vagy! 14es veretlenségnél nézd már meg hogy végig kivel játszottak . Most meg egy olyan válogatott ellen, ahol se Kroos,se Neuer,se Müller,se Gündogan. Javaslom kevesebb M1-et,M4-et nézz. Ja és kevesebb NSOt olvass...
szept. 8. 17:30
10/14 anonim válasza:
Csak összefoglalót láttam, de szétröhögtem az agyam Hajdú B. elcsukló hangján. Ritka pocsék (fideszes) kommentátor, ezúttal elmaradtak a vér ciki szóviccek, úgy tűnik.
A válogatottt meg azért szidják, mert szokás szerint semmit sem sikerült a helyén kezelni, a sok proli szurkoló meg már elhitte, hogy világverő a magyar válogatott.
az is rohadt vicces, h az NSO már próbálja kisebbíteni a nemzeti ligája jelentőségét, most, hogy kikaptunk..
Arról ne is beszéljünk h egy ilyen lepukkant országban talán nem kéne ennyi pénzt pumpálni a fociba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!