Szoboszlai hány gólt fog ma berámolni a Mencseszter Junájtidnek?
Figyelt kérdés
szept. 1. 15:57
1/28 anonim válasza:
maguire fog öngólt rúgni, miután passzt kapott szobotól
2/28 anonim válasza:
Szvolazi mivel csak hátrafelé fog passzolni, így max 1 öngólig eljuthat
3/28 anonim válasza:
Amúgy vicc nélkül azt álmodtam, hogy öngólt fog rúgni a mai meccsen.
Kíváncsi leszek.
Ja meg lesz egy szöglete is ami olyan borzalmas lesz, hogy mindenki kineveti majd. Ez is benne volt az álmomban.
5/28 anonim válasza:
Az elso 20 perc megmutatta, hogy Szoboszlai nincs Premier liga szinten.
Leggyengébb láncszem, minden támadás rajta akadt meg, a united kétszer indult meg róla.
6/28 anonim válasza:
persze, hogy nincs, de engem mindig lepontoznak, ha ezt írom. most is lefognak. Szoboszlai gyenge a PL-hez, fizikailag simán elnyomják. van 1-2 jó passza, kb ennyi, de már cselezni se látni... szögletet, szabadrúgást sem ő végzi el. szellem a pályán.
7/28 anonim válasza:
Mondanám, hogy idióta edző mégis játszatja, de az az igazság, hogy riválisa sincs. Elliott ugyanúgy gyeng fizikálisan.
8/28 anonim válasza:
sokat eddig nem tett hozzá a 2-0-hoz:D
9/28 anonim válasza:
Elsőre azt hittem ő fejelte a gólt, aztán a visszajátszásból láttam hogy nem érte el a labdát, majdnem Diazt fejelte le :D
10/28 anonim válasza:
szép lett volna, ha rajta megy el a gól:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!