Miért történik ez velem?
Nekem éveken át a súlyzós edzés volt a napjaim fénypontja, aztán egy munka közben szerzett vállsérülés miatt fél évre teljesen fel kellett hagyjak vele.
Fogd fel ezt az egészet egy akadályként ami a hangulatodat akarja elrontani. Mintha valaki szándékosan tönkre akarná tenni az életed. Aztán ha ezzel megvagy, mutasd meg annak a képzeletbeli valakinek hogy nem tud megállítani semmiben.
Amíg nem tudsz kosarazni teljesíts a lehető legjobban az élet más területein. A problémád az, hogy valószínüleg jó voltál a pályán, és ez adta az önbizalmad, emiatt érezted magad értékesnek. Ha másban is jónak fogod érezni magad, akkor könnyebb lesz a szünet.
És szerinted visszatérjek még? Amatőr szint. Nem ebből élek. Viszont nagyon szeretem.
Igazából mindkét terdembe volt már keresztszalag szakadás, az egyiket 3 éve mutottek azóta jó, a másikat majd most fogják.
Sokan azt mondják hogy hagyjam abba, de nehéz hisz kiskoromban óta ezt csinálom.
#3 vagyok
Amit szeretsz csinálni, azt ne hagyd abba :) Élni kell, nem csak létezni.
Természetesen ha nem vagy abban az állapotban, hogy pályán legyél akkor kicsit visszább kell venni, de amíg szereted ezt csinálni addig mindig érdemes lesz visszatérni a sérülések után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!