Tehát most megyek első kubbomba,és még nem nagyon tudom azt h milyen poszton szeretnék játszani.Mivel itt nem az edző dönti el hogy te milyen poszton fogsz játszani ezért nekem kell.Jó meglátásaim vannak de ezzel együtt nekem is kell irányítanom a csapatot az edzőn kívűl,nyilván nem úgy mint az edző.Jól lövök ezalatt azt értem hogy erőteljes egyben jól elhelyezett lövéseket tudok elvégzni.A védekezésem nem a legjobb de ha hátulra kell menni akkor nem én vagyok a legbiztosabb ember.A futásom elfogadtható,se nem gyors,se nem lassú.A cselezésem átlagos az alap cseleket tudom(Ronaldo chop,bicikli,átlépős(én így hívom),esernyő ez viszont nem mindig sikerül,testcsel stb.)
Valósak 100%ban ezteket úgy írtam h megkérdeztem mindenkit
aug. 21. 09:21
5/9 anonim válasza:
Szerintem megnézik hogyan jatszol a választott poszton és ha nem megy edző dönt.
Mi van ha mindenki csatár szeretne lenni.
aug. 21. 10:26
6/9 A kérdező kommentje:
Akik ott vannak ismerem őket,nincsennek betonbiztos csatáraik,csak szélsőik.Ezért szerintem is a csatár poszt lenne a leglogikusabb
aug. 21. 13:18
7/9 anonim válasza:
Azért nem mindenk akar csatár lenni. Persze azokból lesz a gólkirály.
De Oliver Khan-ra is mindenki emlékszik...
Jó mondjum a söprögetökre meg senki...😔
aug. 21. 15:04
8/9 anonim válasza:
Szerintem butaság elkönyvelni hogy a csatár posztot pályázd meg. Jó lenne tudni a korod és a súlyod, magasságod.
Ha a védekezésed gyenge akkor egyértelmű a védelem kizárva, bár leírás alapján hamarabb tennélek oda mint csatárnak de az írásodból az jön át hogy te gólt akarsz lőni, kiakarsz tűnni és valljuk be ha nem tetszik egy poszt, ott nem leszel jó. Én akkor is a középpályán néznélek meg, így látatlanban, csupán az hogy erőset lőssz és tudod helyezni a labdát nem garancia arra hogy jó csatár leszel sőt, a mai fociban ez már kevés oda, vagy gyors légy vagy technikás emellé. Szerintem a középpályán a melóhoz lennének technikai adottságaid, ott érvényesülnek a legjobban a lassú, nem túl technikás de lábbal erős játékosok ne menjünk messzire, Szoboszlai, Kroos jaa és még azt mondod van is szemed a pályán, pazarlás lennél elől.
aug. 23. 12:46
9/9 A kérdező kommentje:
Hat az biztos h jobb a szemem a bíróknál,de azt mellé nem irtam hogy a passzaim nem annyira pontosak általában azok viszont a hosszúak nem feltétlen,a korom az 8.os,180cm,77kg,igen engem a góllövés érdekel mivel a sulis tanárom mindig föl tesz csatárnak,és én élvezem hogy én ott vagyok a “vezér” és rám lehet számítani ha kidolgoztak egy helyzetet,és voltam védő nem vagyok jó benne,ezért raktak fel cstárba néha szélen is játszottam suliba,hát suliba megtudom futni az ellenfeleket,de onnan is sokan vannak abban a klubból,ha nem is futom meg őket de egymás mellett haldunk,és ők elég technikás játékosok,tehát volt egy kupánk én ott ilyen CF/CAM voltam és adtam egy golpasszt és rúgtam 3-4 gólt így hoztuk vissza a meccset tehát én hozzám inkább a támadás illik mint a védekezés.De még bízok benne tudok lenni egy ST mint befejező csatár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!