Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van-e tuti tippmix tipp?...

Van-e tuti tippmix tipp? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni tippmixelni, természetesen fogalmam sincs az egészről.

Azonban én megelégednék pár ezer forint nyereménnyel csak, hogy lássam van-e hozzá szerencsém.

Azzal is lehet nyerni, ha egy mecset teszek meg egy kicsit több pénzzel, mondjuk teszek fel 5000Ft.-ot?

Minél magasabb az odds szám, annál nagyobb a nyeremény, annál nagyobb az esély, hogy egy adott meccs befog jönni?

Vannak-e tuti tippek, van-e olyan oldal, Facebook csoport, amit érdemes követni?

Köszönöm az értelmes, segítő válaszokat!

aug. 19. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mai X tipp:

Udinese - Lazio

18:30

Monza - Genoa

20:45

aug. 24. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:

A 11-es válasz példa volt, hogy nincs tuti tipp.

:)

aug. 25. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem is azért írta hogy tuti lenne, döntetlenből ha 10-ből 2-3-at eltalálsz akkor már jó vagy. Majd hátha ma a Napoli-Bologna vagy a Torino-Atalanta döntetlen lesz, ha nem akkor majd holnap a Cagliari-Como, ez egy türelemjáték, előbb utóbb be fog akadni. Bár én ezt inkább tenisszel játszanám, ott is van 3 körüli szorzó de ott nincs döntetlen, vagy az egyik nyer vagy a másik tehát 50% az esély, míg a döntetlennek csak 33.
aug. 25. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Vasárnap a Fiorentina

hétfőn a Cagliari be is jött.

aug. 27. 04:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

9# "10-14 döntetlent hanem a francia meg román bajnokságban is"

kösz, jó ötlet volt, ki is választottam egy román csapatot a tavalyi eredmények alapján:

Petrolul

Ma volt egy meccse, 1 góllal vezetett, mikor megtettem döntetlenre, odds 7.50 volt.

Szépen hozott a kasszára, 1-1 lett.

aug. 27. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!