Mi a különbség az asztalitenisz és a pin pong között? Olyan válaszokat várok amik kitérnek a két játék közötti eltérésekre!
Na értékelj le: Az asztalitenisz a teniszre emlékeztetõ asztali játék, közkedvelt neve a pingpong.
forrás: [link]
:)))
Na,ha annyira tudod, miért nem mondod azokat a különbségeket? ITT DUMÁLJÁL, KICSIRIGÓ!!!!
Aztán gyere, és ÉRTÉKELJ LE!
Elmondanám, hogy leértékelés a bevásárlóközpontban van. Majdnem olyan, mint a piac DE VANNAK SZABVÁNYOK AMIKBEN KÜLÖNBÖZIK!
Lol. Már sokkal jobban érzem magam az előző két perchez képest. :D
Két nyelvterületen is éltem, élek és mindenhol asztali tenisznek hívják. azt hogy pin pong nem ismerték se az USA-ban se angliában se Németországban.
ezt a világ több nyelvén elolvashatod.
az utolsó válaszoló vagyok, érdemes az angol részt elolvasni a szó eredetéröl. érdekes hogy angliában nem is tudták mi az a ping pong pedig ök terjesztették ezt a nevet. a ping pong a labda ütödésének a hangjábol ered.
"whiff-whaff" and "Ping-pong."
Szerintem csak annyi a különbség, hogy a ping-pong az asztalitenis szleng, köznyelvi elnevezése, az asztalitenisz a hivatalos (sporteseményeken is használt) elnevezés, de ugyanaz, nem 2 játékról van szó, csak 2 elnevezésről. Az, hogy valamire 2 elnevezés van, nem jelenti azt, hogy 2 külön dologról lenne szó:
- iskola = suli
- étel = kaja
- csokoládé = csoki
- fénykép = fotó
- televízió = tévé
- WC = illemhely = klotyó
- autó = kocsi
- kerékpár = bicikli
- futball = foci
- FTC = Fradi
és még sorolhatnám a példákat.
Más különbség nincs, és ha már egy a sportot űző is írta fentebb, hogy nem 2 játékról van szó, akkor neki talán lehet hinni.
Ha meg tudsz valami mást, megoszthatod, én nem tudok róla, hogy 2 külön sportról vagy játékról lenne szó, és nyugodtan le lehet értékelni, nem fogok infarktust kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!