1/6 A kérdező kommentje:
Én Diósgyőriként szurkoltam nekik, hogy bejussanak a BL-be, de Kubatov arcoskodása a Dvtk Fradi után hányinger. Nem az NB1-ben kell(ene) arcoskodni.
aug. 14. 09:19
3/6 anonim válasza:
Szar az egész sajnos, ilyen kerettel maximum az európa liga a realitás. A Kubatov Hajnal féle banda pedig kicsit visszább vehetne mert az arcoskodás megy, de tavaly a feröeri csapat után láttuk hova vezet
4/6 anonim válasza:
Miért lett volna piros-fehér? Vérüket adták a kiszenvedett döntetlen miatt a dán csapat ellen? :D Hazai pályán voltak Pesten a Groupamában, a legtöbb drukker a lelátón zöld-fehérben volt. Persze lehet a diósgyőriek egy része nekik a szurkolt, a szintén piros-fehér DVSC viszont kétlem.
5/6 A kérdező kommentje:
Dán zászlóra gondoltam!
aug. 14. 16:33
6/6 anonim válasza:
Eszement kérdés... agyadban összeraktad, VALÓJÁBAN mit is akarsz kérdezni?
Amit kiírtál, az egy agyhalál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!