Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van minden nagyobb jobb...

Miért van minden nagyobb jobb csapat Amerikában?

Figyelt kérdés
M.City,AC Milan,M.United,Arsenal,Liverpool,Tottenham, Inter, Atletico Madrid megmég lehet mások is de csak róluk tudok.

2024. júl. 28. 08:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Ezek angol csapatok főleg, de a Milan az olasz az Atletico meg spanyol.
2024. júl. 28. 09:51
 2/14 MGéza ***** válasza:
24%
Hogy hol? Ezek mind európaiak. Ezen kívül egy-két nemzetközi szinten is számító csapat akad még Mexikóban, Brazíliában és Argentínában, de ha Amerika alatt az USA-t érted, ott egy se.
2024. júl. 28. 10:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Úristen emberek nem vagyok hülye tudom hogy melyik ligába és országba tartoznak! De pl a Liverpool meccs hajnali 1 kor ment mert Amerikában vannak. És még rajta kívül egy csomó jó csapat.🤦‍♂️🥱🙄
2024. júl. 28. 10:23
 4/14 MDaniel98 ***** válasza:
100%
A nagycsapatok az USA-ban szoktak turnézni, mert nagy pénzt lehet vele keresni, és az európaiakat nem igazán érdeklik a barátságos meccsek mivel ők könnyebben ellátogathatnak valódi tétmeccsekre is ha ezeket a csapatokat kívánják látni.
2024. júl. 28. 10:31
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 köszi szépen!
2024. júl. 28. 10:33
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Amerikában az emberek Szoboszlait követelték, őt akarták élőben látni, ezért a Liverpool oda ment játszani, és hívtak hozzájuk pár nevesebb csapatot is
2024. júl. 28. 10:41
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 rendes válaszokat vártam de mostmár mindegy!
2024. júl. 28. 10:49
 8/14 MGéza ***** válasza:
32%

"Úristen emberek nem vagyok hülye tudom hogy melyik ligába és országba tartoznak! De pl a Liverpool meccs hajnali 1 kor ment mert Amerikában vannak. És még rajta kívül egy csomó jó csapat."

De, gyanús hogy az vagy, mert más is félreértette, mielőtt kiegészítetted volna a kérdésed. :) Kis magyar nyelvlecke: A van folytatólagos ige, tehát Florida Amerikában van például. Helyesen így hangzott volna a kérdésed: Miért utazott minden nagyobb csapat Amerikába?

Kérdésedre válaszolva, több okból:

- Sokat fizetnek érte. Nyilván nem ingyen vállalják, plusz részesedés a jegybevételből, reklámbevételekből.

- Edzés, szezon eleji erőfelmérés. Tét nélküli meccseken lehet próbálgatni a keret összes tagját.

- Uborkaszezonban nem árt, ha éles meccskörülményeken lendülnek formába a játékosok, kis előny ad a bajnokság és kupaselejtezők rajtjánál.

2024. júl. 28. 11:18
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
#7 A gyakori kérdéseket sok abnormális csak trollkodásra használja, teljesen felesleges itt komoly válaszokat várni.
2024. júl. 28. 11:19
 10/14 A kérdező kommentje:
#8 adok neked leckét bizonyára látod a kérdés alatt a felsorolt csapatokat.
2024. júl. 28. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!