A mostani olimpián a magyarok ellen fognak fújni a bírók az Orbán politikával szembeni ellenszenv miatt?
Néztem a Magyarország-Egyiptom kézilabda meccset és feltűnően sok bírói ítélet kedvezett az egyiptomiaknak, pl. a magyaroknál folyton jöttek a kiállítások, egyiptomiaktól egyszer volt az egész meccsen. Aztán az első magyar vívó Szatmári A. meccsén az összes kétes ítéletet a francia vívó javára döntötték el.
Ez így elég nehéz lesz a magyar sportolóknak.
Sajnos igen, de nem csak Orbán miatt, nem kell mindenben őt látni mint valami mumus, előző olimpiákon is ez volt már sokszor, sőt nemzetközi focimeccseken, vizilabda tornákon is mindig mi kapjuk meg a szlovák, román bírókat stb., ma is egy exjugo macedón bíró fújt
az egyiptomi meccsen. Nehogy egyszer véletlenül is kapjunk egy lengyel, belarusz, kínai vagy iráni stb. bírót aki talán kicsit kedvezőbben fújna.. Az az igazság a magyarságot a többség mindig is utálta a világban, megy az uszítás ellenünk.
A Nemzeti Sport meg jogosan kritizálja a francia “szervezőket”, még csak tegnap kezdődött meg, de már botrányos, az olimpia faluban kicsi, szűk szobák vannak, kényelmetlen papírágyak, nincs légkondi, az étkezést sem tudták tisztességesen biztosítani (magyar kézilabdacsapat kapitánya Lékai Máté mondta hogy nem maradt nekik vacsora), emellett teljes terrorkészültség, tegnap a nyitás előtt megrongálták ismeretlenek a párizsi vasúthálózatot. Az európai kultúrát, hagyományokat szembeköpő dragqueen propagandás megnyitó ceremóniáról már nem is beszélve…
Én csak Szilágyi asszóját láttam végig (bőven elég is volt), de azért az minimum érdekes volt, hogy bármelyik oldalon villant fel a fény (zöld vagy piros) mindkét alkalommal a kanadainak ment a pont. Ez így hogy?
"Jó" lesz nézni ezt az olimpiát úgy érzem. Persze a külföldiek szemszögéből meg tudom érteni, Orbán Putyin és Trump után/mellett a legnagyobb patkány a világon, elhiszem hogy okádik tőle mindenki, kár hogy a sportolóinkon verik ezt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!