Hogyan kezdhetném újra a focit 22 évesen?
Az első hosszú bekezdésbe történetemet írom le magamról (nem annyira lényeges), alatta található a kérdés lényegi kifejtése.
Ujra megjött a kedvem a komoly focihoz és szeretnék csapatban játszani!
Nem vagyok ügyetlen, elég jó felfogással játszom. Védő, szélső, védekező középpálya posztokat preferálom bal oldalon. Kroos, Van Dijk, Schafer stilusu jatekhoz tudnam hasonlitani magam
Egész általános iskolás koromban jártam komolyan focizni (edzés/meccsek), sajnos a main csapatomból távozott az edző, utána egy másik csapatba került a csapatunk viszont ott teljesen felbomlott minden, egy 1-2 év szünet után elmentem egy másik csapatba szezon végi csatlakozással, végig edzettem, be is kerültem a keretbe bal hátsóvédőként, első meccsünkön 5-0-ra nyertünk ebből egy gólt én szereztem, ezután teljesen abbahagytam. Egy teljesen másik sportba fogtam az autóversenyzésbe ahol nagyon sikeres voltam kb. 5 éven keresztül csináltam/csinálom, viszont számomra ez inkább már csak hobby, mert magyarországon sajnos hiába tehetséges az ember, nincsenek egyesületek, szponzorok akik beállnának mögém, hogy igazán nagy versenyző legyek az meg csak úgy működik ha végtelen penze van az embernek.
Gépjármű mechatronikai technikus vagyok egyébként tehát hétfőtől-péntekig fizikai munkában dolgozom
Kb. Két hónapja járok heti egyszer egy munkahelyi céges kis focira 5v5 általában és innen jött meg a kedvem, hogy újra elkezdjem.
Nincsnek nagy elvárásaim, edzés ne legyen sok, tehát max heti 2x 1-2 óra mert család barátok autóshobbym meló stb.-re is szeretnék időt fordítani.
Szeretnék meccseken kezdő lenni. Ne legyen messze tőlem(XI.ker.). Normális keretek közt szeretnék játszani ahol normalis inteligenciaval rendelkezo jatekosok vannak, tehat nem isznak meccs kozbe meg nem az a lenyeg hogyan rugjuk szet a masikat (youtubon lattam mennyei megyei tippmixes vlogot, ebből indulok ki, ezt nem szeretném). Normális pályákon játszani, mlsz igazolás, sportorvosi stb.
Milyen lehetőségeim vannak? Kinek kéne szoljak, hova kéne menjek jelentkezni?
Budaörs SC lenne közel hozzám, az viszont NB3 nem tudom, hogy vannak-e alcsapatok vagy hogy én oda betudnék kerülni. Kelen SC sincs messze, Nagytétény, Budafok ilyen helyek.
Elore is koszonom valaszokat!
Kinéztem már magamnak a Kelen-t megye 2.
Hogy mennek itt a dolgok?
-Nekem kell valamiért fizetnem?
-Heti 3 edzés van, az problémát jelentene, ha csak kettőre mennék el vagy egyre?
-Nehéz bekerülni keretbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!