A törökök miért hiszik hogy a fociban mindenben ők a legjobbak?
Figyelt kérdés
Azt hiszik hogy nekik van a legjobb válogatottjuk a legjobb játékosaik, a legjobb ligájuk és a benne lévők játékosok a legjobbak és szerintük a Galatasaray és a Fenerbahce minden idők legjobb csapata csapat. Az igazság persze nagyon távol áll mert mindenben rosszak de mégis azt hiszik hogy mindenben a legjobbak. Már nagyon idegesítenek engem a törökök.júl. 26. 20:59
1/12 A kérdező kommentje:
Diktatúra van náluk és a kormány telet tömi minden hazugsággal a fejüket mint Kínába és észak-Koreában vagy mi?
júl. 26. 21:00
3/12 A kérdező kommentje:
Láttam több videót youtube shotson, tiktokon focis videók alá írják a hazugságaikat csapattal játékosokkal válogatottal ligával kapcsolatban meg amiket még írtam. Kifejteném bővebben de nincs kedvem írni a lényeget úgy is elmondtam. És érdekelne a válasz
júl. 26. 21:34
4/12 anonim válasza:
Azt hiszik, hogyha az EB-n kicsit tovább jutottak mint valaha, akkor övüké a világ. Beképzeletek...
6/12 anonim válasza:
Vicces, mert a magyar szurkolók egy erős rétege hasonlóan gondolkozik a magyar csapatokról, vàlogatottról
7/12 A kérdező kommentje:
#6 nem is tudom én nem hallottam senkitől sem hogy azt mondaná hogy a fradi a goat csapat szoboszlai jobb messinél és ronaldonál meghogy mi fogjuk az ebt nyerni mert mi vagyunk a legjobbak
júl. 27. 10:03
8/12 anonim válasza:
Elég csak megnézned a az itteni kérdéseket. Vagy egy trollfoci, Hajdú B rajongói oldal kommentjeit
9/12 anonim válasza:
Ha kivesszük a törököket a kérdésből és behelyezzük a magyarokat, ugyanúgy érvényes a kérdés.
10/12 MDaniel98 válasza:
A törököknél nagyon erős az ultrakultúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!