Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az NBI-es meccseket hogyhogy...

Az NBI-es meccseket hogyhogy azonos időpontban fogják rendezni?

Figyelt kérdés
Néztem a bajnoki menetrendet és észrevettem hogy az 1. fordulóban 3 meccset is azonos időpontban rendeznek (vasárnap 18:50), a 2. fordulóban pedig 2 szombati és 2 vasárnapi meccsnek ugyanaz a kezdési időpontja. Jó pár éve az a szokás, hogy nincs átfedés az NBI-es bajnoki meccsek között, mert mindegyiket közvetítették a tv-ben. Mi az oka hogy most változtattak?
júl. 21. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy elírás, vagy pedig a gyenge nézettség miatt úgy döntöttek, hogy nem éri meg nekik külön-külön levetíteni őket.

Egyébként volt ilyen korábban is, hogy egy időben ment két NB I-es meccs. De egyébként meg tudom érteni őket, mert elég kevés olyan ember van aki leül a tv elé 1 órakor és ő aznap este 11-ig NB I-es meccset nêz. Egyszer egy elvesztett fogadás miatt ez volt a tét amit meg kellett tennem. Este 6 órakor már odaszóltam, hogy elbuktam a fogadást mert én ezt a szenvedést nem bírom tovább nézni :D

júl. 21. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem néztem még ezt, így attitűdből tudok reagálni.

1. eset

Kik vajon ezek a csapatok, akik ezeken az elvben párhuzamos meccseken érintettek? Nem lehet, hogy nk-ban indulók? Nem lepődnék meg... és ha így van, akkor simán lehet, meg sem rendezik a találkozókat...

2. eset

Ezek még ilyenkor változhatnak a magyar érdekeknek megfelelően. Nk-s csapatoknál biztosítani kell a 3 napot (közel 3 napot), ezért a csüt-vas vagy a sze-szo játszik. Szóval az is lehet, hogy arrébb rakosgatnak még meccseket és egy átmeneti menetrendet láttál.

3. eset

Egyszerre tartják tényleg... erre látok a legkisebb esélyt. Ha csak 100 ember megy ki a meccsekre, akik ebből a szempontból irrelevánsak, az akkor is 100 ember. Ami a lényeg, ha egyszerre vannak, még az 1000 tévénéző sem tudja megnézni mind a 2 meccset. Nyilván 1000 nézővel több, akkor az jobb, és hozni kell az érdeklődést, nem igazán számít, mi az értelmes.

4. eset

Ha a 3-nál azt mondtam, erre van legkisebb esély, azt azért, mert erre nem látok esélyt, ugyanis itt azt mondom: JÓZANÉSZ.

Nyilván az MLSZ-ben és médiában nem agyasok ülnek, csak a saját hülyeségeiket és érdekeiket nézik. Már rég agyhalott a rendszer, de a mesterséges hülyeségeikkel pumpálják a semmibe a szuflát.

Nos, ezt egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ezek az idióták egyszer is tanuljanak a hibáikból és túllépjenek a saját mohóságukon.

júl. 21. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Az 1. fordulóban DVTK-Paks, Újpest-Felcsút és Kecskemét-Fehérvár meccseket rendeznek elvileg azonos időpontban. Amúgy az olimpiára is gondoltam, hogy az el fogja vinni az állami tv csatornákon a közvetítési idő nagy részét, és emiatt nem tudnák a meccseket közvetíteni akkor se ha eltérő időpontban rendeznék.
júl. 21. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ezek pont EKL-es csapatok... tehát nem véletlen...
júl. 21. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van, most olimpiát közvetítenek, nincs kapacitás a focira.
júl. 28. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!