EB-győztesre fogadás?
Ha tippmixpro-n fogadnék arra hogy Spanyolország nyeri a kupát (hosszabbítással), akkor ebbe max. a 2x15 perc hosszabbítás van benne?
Ha 11-es párbajjal dől el a kupa sorsa, akkor arra már nem érvényes a fogadásom, ha jól sejtem, ugye?
Aki a spanyolokra akar fogadni az nézzen rá az oddsrakétára. 2-es szorzó van arra, hogy a spanyolok nyerik a kupát. Kissé el van dugva, de megéri megkeresni, mert nem mindegy, hogy 1.67 vagy 2-es szorzóval fogadsz.
(Ráadásul 5% arb helyzet is kialakult, mert az angolokra meg 2.21 a szorzó... de ezt úgyis tudja, aki ebben utazik)
bonuszegyenlegem maradt csak bennt, raktam egy fogadást a spanyaol argentin győzelemre, majd cash out-ot nyomtam, mert meggondoltam magam a téttel kapcsolatban. Fel akartam rakni mindent, és a rendszer nem engedi. Ez azért mert már fogadtam 1* arra a meccsre?!
Átb@szás mert a mecs csk 9kor kezd…. atruhazni nem tudom másik felhasználónak bónusz összeget ?
Felhuzza az agyam mert 5 nap múlva lejár a bónusz ( amire csk ma jöttem rá hogy annak is van 1 egy hónapos lejárati ideje.) és így el bukom mert más rendes mecsek már nem lesznek 1 héten belül .
"atruhazni nem tudom másik felhasználónak bónusz összeget ?"
Kalap kaki ez a tippmixpro. Engem is korlátoztak. Nem enged fogadni az oddsrakétára.
"atruhazni nem tudom másik felhasználónak bónusz összeget ?"
A válasz lemaradt: nem lehet sajnos.
És akkor bonuszal nem tudok fogadni többször ugyanarra a mecsre ? Rakat kaki…
élőben sem ?
Köszi, hogy említetted az Oddsrakétát.
Jó is volt egy duplázóra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!