Elnézve a Paks mai EL selejtező meccsét a román másodosztályú csapat ellen még mindig van aki Bognár Györgyöt szeretné szövetségi kapitánynak Rossi helyett?
Figyelt kérdés
júl. 11. 20:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak ironizáltak, viccből gondolták azt xD Juj ez a 3. gól nagyon megalázó volt így a végére, kb mintha az ír-magyar vagy svájci-magyar meccset néztem volna.
4/7 anonim válasza:
Csak akik nem értenek a focihoz.
Az a baj, hogy az MLSZ-ben sem nagyon van olyan ember, aki tudná, kit kellene hozni Rossi után.
6/7 anonim válasza:
Sztem nem adta el...
Egyszerűen ez a realitás!
Itthon nagyon szép, egyértelműen a Paks játssza a legszebb focit, ami nk-ben semmit nem ér.
Doll alatt a Fradi is ezt játszotta; ugye emlékszünk, mit értek el nk-ben???
7/7 anonim válasza:
Én ugyan nem. A szakmai szempont az egy dolog (ott is megbukott), de a faszi már emberileg is rég elvágta magát minden jóérzésű embernél az Eriksen-eset kapcsán. Illetve előtte is volt komoly botránya, pl. amikor majdnem lesittelték sikkasztásért. Ezt a faszit szigorúan távol kéne tartani bármilyen sporttisztségtől, mert a lehető legrosszabb példát mutatja a fiatalság számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!