Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez az EB miért unalmas, egysíkú?

Ez az EB miért unalmas, egysíkú?

Figyelt kérdés

Én még emlékszem a '80-'90.es évekre. Fordítások, golzáporok, szép játékot jelentett akkor EB-t, VB-ét nézni. Azt hogy nincs szép játék még megértem, mert nem célravezető. Viszont játék sincs. A spanyolok a vezetés után leültek. Az angolok úgy jutottak a döntőbe, hogy nem is játszottak. Hajszál híján kiestek a szlovákoktól.

A francia meccset leszámítva aki megszerezte azt az egyetlen gólt ki is húzta. Nem voltak fordítások. Aki vezet eg góllal már kibekkeli. Nincs gól gazdag, fordításos érdekes csata

2024. júl. 11. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert kevés az X, a tizenegyes párbaj.

:)

2024. júl. 11. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

"Fordítások"

. Pont most? Mindkét elődöntőn 0:1-ről lett 2:1.

Ráadásul tegnap a 90. percben jött a fordítás.

"golzáporok"

. Az Eb eddigi gólátlaga 2,28

A korábbi Eb-k gólátlaga:

1980: 1,93

1984: 2,73

1988: 2,27

1992: 2,13

1996: 2,06

Úgy tűnik, az idő megszépíti az emlékeket.

"szép játékot jelentett akkor EB-t, VB-ét nézni."

. Relatív, hogy mi a szép.

Most az 1992-es dán válogogatott játéka mennyivel volt meggyőzőbb, mint idén az angoloké?

2024. júl. 11. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát a mai Paks meccshez képest minden jobb volt
2024. júl. 11. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:
2 Épp azt írtam, hogy csak az elődöntőben voltak ilyen fordítások. Még acsoprtmeccseken sem. A gólátlag olyan mint az átlagfizetés. Ha lett volna legalább 3 golgazdag fordításos csoprtmeccs mondjuk 5-3-al, akkor sok 0-0-a mellett is sokkal élménydúsabb lett volna ez az EB. Így egysíkú, unalmas
júl. 14. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: jó, akkor konkrétan írd le, milyen meccsek voltak azok, amelyekből régen több volt, mint ma.
júl. 14. 12:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Mások is írják, hogy "Az angol foci nézhetetlen volt, a játkosok nagy része egy szürke masszából próbált kitörni a labdarúgó Európa-bajnokságon - mondta el Kiss László labdarúgóedző. A szakember szerint a foci beteg, de az állandó meccsdömping, a pénz és az egyre több mérkőzés nem ad lehetőséget a gyógyításra. [link]

Most évszámora nem emlékszem. Volt az a Roma-Sevilla döntő óriási volt. Aztán ott a Manchester-bayern BEK döntő. Vagy eza z örőletes 5-3 https://www.youtube.com/watch?v=56-QH3HdBKg

júl. 16. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ok, szóval annyi, hogy mások is mondják. Innentől kezdve a kérdést sem értem, hiszen nem lehet erről így érdemben vitázni.
júl. 16. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért írtam le, hogy másik is mondják, hogy megerősítsem, hogy nem csak én mondom....:XD

Te hülye vagy?

júl. 18. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!