Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez az EB miért unalmas, egysíkú?

Ez az EB miért unalmas, egysíkú?

Figyelt kérdés

Én még emlékszem a '80-'90.es évekre. Fordítások, golzáporok, szép játékot jelentett akkor EB-t, VB-ét nézni. Azt hogy nincs szép játék még megértem, mert nem célravezető. Viszont játék sincs. A spanyolok a vezetés után leültek. Az angolok úgy jutottak a döntőbe, hogy nem is játszottak. Hajszál híján kiestek a szlovákoktól.

A francia meccset leszámítva aki megszerezte azt az egyetlen gólt ki is húzta. Nem voltak fordítások. Aki vezet eg góllal már kibekkeli. Nincs gól gazdag, fordításos érdekes csata

júl. 11. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert kevés az X, a tizenegyes párbaj.

:)

júl. 11. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

"Fordítások"

. Pont most? Mindkét elődöntőn 0:1-ről lett 2:1.

Ráadásul tegnap a 90. percben jött a fordítás.

"golzáporok"

. Az Eb eddigi gólátlaga 2,28

A korábbi Eb-k gólátlaga:

1980: 1,93

1984: 2,73

1988: 2,27

1992: 2,13

1996: 2,06

Úgy tűnik, az idő megszépíti az emlékeket.

"szép játékot jelentett akkor EB-t, VB-ét nézni."

. Relatív, hogy mi a szép.

Most az 1992-es dán válogogatott játéka mennyivel volt meggyőzőbb, mint idén az angoloké?

júl. 11. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát a mai Paks meccshez képest minden jobb volt
júl. 11. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:
2 Épp azt írtam, hogy csak az elődöntőben voltak ilyen fordítások. Még acsoprtmeccseken sem. A gólátlag olyan mint az átlagfizetés. Ha lett volna legalább 3 golgazdag fordításos csoprtmeccs mondjuk 5-3-al, akkor sok 0-0-a mellett is sokkal élménydúsabb lett volna ez az EB. Így egysíkú, unalmas
júl. 14. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: jó, akkor konkrétan írd le, milyen meccsek voltak azok, amelyekből régen több volt, mint ma.
júl. 14. 12:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Mások is írják, hogy "Az angol foci nézhetetlen volt, a játkosok nagy része egy szürke masszából próbált kitörni a labdarúgó Európa-bajnokságon - mondta el Kiss László labdarúgóedző. A szakember szerint a foci beteg, de az állandó meccsdömping, a pénz és az egyre több mérkőzés nem ad lehetőséget a gyógyításra. [link]

Most évszámora nem emlékszem. Volt az a Roma-Sevilla döntő óriási volt. Aztán ott a Manchester-bayern BEK döntő. Vagy eza z örőletes 5-3 https://www.youtube.com/watch?v=56-QH3HdBKg

júl. 16. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ok, szóval annyi, hogy mások is mondják. Innentől kezdve a kérdést sem értem, hiszen nem lehet erről így érdemben vitázni.
júl. 16. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért írtam le, hogy másik is mondják, hogy megerősítsem, hogy nem csak én mondom....:XD

Te hülye vagy?

júl. 18. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!