Ez az EB miért unalmas, egysíkú?
Én még emlékszem a '80-'90.es évekre. Fordítások, golzáporok, szép játékot jelentett akkor EB-t, VB-ét nézni. Azt hogy nincs szép játék még megértem, mert nem célravezető. Viszont játék sincs. A spanyolok a vezetés után leültek. Az angolok úgy jutottak a döntőbe, hogy nem is játszottak. Hajszál híján kiestek a szlovákoktól.
A francia meccset leszámítva aki megszerezte azt az egyetlen gólt ki is húzta. Nem voltak fordítások. Aki vezet eg góllal már kibekkeli. Nincs gól gazdag, fordításos érdekes csata
Mert kevés az X, a tizenegyes párbaj.
:)
"Fordítások"
. Pont most? Mindkét elődöntőn 0:1-ről lett 2:1.
Ráadásul tegnap a 90. percben jött a fordítás.
"golzáporok"
. Az Eb eddigi gólátlaga 2,28
A korábbi Eb-k gólátlaga:
1980: 1,93
1984: 2,73
1988: 2,27
1992: 2,13
1996: 2,06
Úgy tűnik, az idő megszépíti az emlékeket.
"szép játékot jelentett akkor EB-t, VB-ét nézni."
. Relatív, hogy mi a szép.
Most az 1992-es dán válogogatott játéka mennyivel volt meggyőzőbb, mint idén az angoloké?
Mások is írják, hogy "Az angol foci nézhetetlen volt, a játkosok nagy része egy szürke masszából próbált kitörni a labdarúgó Európa-bajnokságon - mondta el Kiss László labdarúgóedző. A szakember szerint a foci beteg, de az állandó meccsdömping, a pénz és az egyre több mérkőzés nem ad lehetőséget a gyógyításra. [link]
Most évszámora nem emlékszem. Volt az a Roma-Sevilla döntő óriási volt. Aztán ott a Manchester-bayern BEK döntő. Vagy eza z örőletes 5-3 https://www.youtube.com/watch?v=56-QH3HdBKg
Azért írtam le, hogy másik is mondják, hogy megerősítsem, hogy nem csak én mondom....:XD
Te hülye vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!