Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van ilyen sok néger az...

Miért van ilyen sok néger az Eb-n?

Figyelt kérdés
Ez így nem is Eb már, hanem valami afrikai kupa.
2024. júl. 11. 00:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Mert te itt irkalsz hajnalba

Nem epdig edzesz futsz

2024. júl. 11. 00:47
 2/18 anonim válasza:
13%

Nem tudom, de szarrá röhögtem magam, hogy a spanyol négerek megverték a francia négereket. Én is mondtam a férjemnek, hogy fasza ez a foci AB.

(AB??? - hát Afrika-bajnokság dikk)

2024. júl. 11. 02:01
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Mert kevés gyermek születik európában.most megmondom:úgy 25 év múlva tele lesz a magyar válogatott ázsiaiakkal.
2024. júl. 11. 04:31
 4/18 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
81%
Mi köze a bőrszínnek az állampolgársághoz?
2024. júl. 11. 06:43
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk pont Franciaországban a gyarmati múlt miatt azok a négerek egy jelentős része már sok generáció óta Franciaországban él, teljes mértékben francia az identitása. Vicces, mikor olyan rasszisták osztják az észt, akiknek jó eséllyel jórészt nem magyar a származása ha 4-5 generációra visszatekintenénk, tekintve azt, hogy nagyon sok volt a keveredés, asszimiláció, csak az ő bőrszínűkön ez nem látszik.
2024. júl. 11. 06:57
 6/18 anonim ***** válasza:
9%
6) pont ez az, hogy nem látszik.az európai az egy faj,a fekete meg egy másik.
2024. júl. 11. 07:31
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

6-sal teljes mértékben egyetértek!

Magyarországon, ha van is igazi Magyar az kb 1 % a többiek mind betelepített Szlovák, Szláv és még sorolhatnám.. Miközben valóban ilyen hülyeségeket beszélnek, hogy miért fekete ez miért ferde szemű az! És te miért nem vagy az? De az ilyeneknek annyi esszük, nincs hogy a történelmünket elolvassák. Ők leragadtak Attilánál, tovább nem mentek, amikor már kiírtották a magyarokat és hogy népesítették be az országunkat. És azt sem tudják valószínű, hogy kik voltak az elődeik.

Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el a történelmünket az 1500-1800 között aztán legyen rasszista.

2024. júl. 11. 07:38
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Általában azok a rasszisták, akik még élőben egy sötét bőrűvel sem beszéltek, nem is ismernek egyet sem.

Amúgy, meg azok a fekete focisták egy Eb - re jutottak, te meg csak itt írogatsz..

2024. júl. 11. 07:46
 9/18 anonim ***** válasza:
A magyar válogatottban is van néger. Na bumm!
2024. júl. 11. 09:44
 10/18 A kérdező kommentje:

A fene ette volna ezt a PC világot, hogy itt már semmit se lehet mondani/kérdezni, mert rögtön rasszista vagy. Meg amúgyis rasszistának se lehet már lenni vagy mi?

Én fehér vagyok, de volt már félcigány barátnőm. Legjobb haverom cigány. Aztán ő se sértődik meg, ha cigánybűnözésről van szó, hanem még ő hozza fel a témát, mert pontosan tudja mi a helyzet.

"Amúgy, meg azok a fekete focisták egy Eb - re jutottak, te meg csak itt írogatsz.."

Épp ez a baj, hogy nem is a saját nemzetüket játszatják a csapatok, hanem négerekből válogatnak. A fekák jobb sportolók átlagban, így könnyű.

Tegnap nem vettél észre semmi furát ezen az angol válogatotton? A fél csapat migránsból áll.

Az is zavar, hogy nálunk Nego játszik. Ne olyan bevándorlókkal menjünk már, akik még a nyelvet is alig beszélik. Ezek aztán nagy magyarok lehetnek.

Inkább legyen rosszabb csapatunk, de a magyarok képviseljék a magyarokat.

2024. júl. 11. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!