Rossi elvesztette a kapcsolatát a valósággal?
4:
Téves feltételezés. Kajakban országos döntőig, fociban BLASZ-III. bajnoki címig vittem:) Tudom, az utóbbi hobbiszint, de több volt NB-1-és csapattársam is volt, szóval azért az átlagnál még így is többet tapasztaltam nagypályás fociból :)
Szóval a bebukott csúfolódási kísérleteden kívül van érdemi észrevételed is?
Nos, kifejezetten ilyen szemmel újranézem a magyar meccseket, egyelőre a svájcin vagyok túl.
Ez alapján az látszik, hogy az első félidőben Kerkez labdaeladása nyomán volt egy ajtó-ablak (ha úgy tetszik kétesélyes) svájci helyzet, ami kimaradt, vagyis a magyarok javára kedvezően alakult. Magyar helyzet az első félidőben nem volt, legfeljebb egy középtávoli Sallai lövés vehető kisebb helyzetnek.
A második félidőben 5 nagy kimaradt svájci helyzet volt, egy kimaradt magyar helyzet (egy Varga Barnabás fejes) mellett.
Ha ezeket a kétesélyes helyzeteket is hozzávesszük, akkor 2 nagy magyar helyzetből lett 1 gól (50%) és 9 nagy svájci helyzetből lett 3 (33%).
Vagyis ha valakinek szerencsétlenül alakultak a kétesélyes helyzetek ezen a meccsen, azok inkább a svájciak voltak.
Nemsoká folytatom a német meccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!