Mit szóltok hozzá, hogy Marco Rossi marad a szövetségi kapitány a Nemzetek Ligája mérkőzésekre és a vb selejtezőkre is?
Nagy Ádám egyáltalán még miért kerettag? Nem akarom elhinni, hogy nincsen helyette más.
Szalai Attila miért lett behívva? Folyamatosan kispadon volt.
Ne már. Komoly? Ez nagyon meglepett, sokan nem ezt várták. Azt mondta csalódás volt neki is az EB, egyetlen pillanatát sem élvezte, úgy hagyta el a csapatot és utazott haza hogy nem biztos szeptembertől együtt folytatják. Erre meg…felesleges hangulatkeltés volt akkor idáig az egész. Ő is kezd olyan lenni mint a főni, hogy ne azt nézzük amit mond, hanem amit csinál. Szerintem igenis megfáradt már a kapcsolat az edző és csapat közt, nem tudom fog e még ebből többet kihozni, esetleg VB kijutást…persze majd idővel kiderül.
Dibusz Dénest meg szabályosan megalázta a magyar válogatott kapusposzton, vele harcoltuk ki veretlenül a kijutást, erre nulla, mégegyszer mondom 0 (zéró!) lehetőséget kapott az EB-n, legalább 1 meccset vagy félidőt megérdemelt volna, kitudja mi lett volna az eredmény ha ő véd mondjuk Svájc vagy a Németország elleni meccs 2. félidejében.
Most mi a baja mégis Rossinak? Bármit kér megkapja, bármit csinál nem rúgják ki, utalják neki havi szinten a 10 millió forintokat, állami szponzori szerződések (pl Mol), állampolgárság, és akkor ezek mellett úgy viselkedik mint egy 5 éves akivel kiabáltak otthon.
Ha ezt ingyen csinálná, hobbiból, akkor jogos lenne, hogy azt mondja, hogy elegem van a károgásból, csinálja más, de amikor havi szinten 10 milliókat kapsz átlagosan, akkor is ha 0 teljesítményt raksz le, akkor nehogy már pátyolgatni kelljen egy felnőtt ember lelkét.
Nem érdekel de meg vagyok sértődve, hogy én pl mint egy kisvárosi átlag fiatal ember élek halok a fociért és ha betennének a kezdőbe jöhet szembe akárki biztosan meghalnék a pályán, engem nem tesznek be de a túlsztárolt nyaloncokat akik csak lötyögnek a pályán azokat berakják.
Pedig akármennyire hihetetlen ha a kezdő 11 az olyan átlag emberekből állnának akik valóban a hazáért küzdenének azok simán elpicsáznák a nagy focistákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!