Szerintetek is felesleges hosszú az Európa bajnokság?
itt is feleződnek, már csak 8 csapat van ,
a hétvégén 4 marad.
Egy kérdés jár csak a fejemben a meccsek alatt: "Mikor lesz már vége ennek a reteknek?"
A hármas sípszó a legjobb rész!
Nem kötelező nézni minden meccset. Minél több a mérkőzés annál nagyobb profit az UEFA-nak. Kivan ez találva…2016, 2020-as EB is ilyen volt már, vagy azokat nem nézted annyira?
Én élvezem, mert szeretem a válogatott focit, legalább van mit nézni az M4-en, május végén kb mindenhol véget értek a profibb bajnokságok, már a körmöm lerágtam mikor lesz végre foci, vártam nagyon a június 14-t. Bele se merek gondolni mekkora űr lesz, üresség érzés lesz a döntő után bennem :( Uborkaszezon lesz, de majd csak kibírom valahogy a szeptember 7.-i Nemzetek ligája kezdésig.
4#
akkor neked elég volt június 29-től becsatlakozni a bajnokságba, onnantól már csak 16 csapat volt talpon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!