Miért van hajháló a román 10-esen?
Figyelt kérdés
Most megy a Holland-Román EB nyolcaddöntő. A Román 10-es játékoson, ha jól láttam a számot a hátán kirívó fehér hajháló van. Miért? Nem esik az eső. Nincs semmi a hajával. Lehetne sötét színű is. Mivel rikító fehér színű így úgy gondolom reklámoz, népszerűsíthet valamit vagy olyan összetartókapocs mint MBappén a maszk, ami az órrát tartja?júl. 2. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nem láttad a meccs elejét?a holland védő fején könyökölte és ömlött belőle a vér,folyt a karján végig.szóval kapott egy turbánt.
2/3 A kérdező kommentje:
Hú. Nem láttam az elejét igen. Nemrég értem haza. Köszi az infót. De miért kell akkor rikító fehér színű?
júl. 2. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!