Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egyetértetek, hogy a Var...

Egyetértetek, hogy a Var rendszer megöli a focit?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy hasznos, vagy kell, de szerintem pont a foci varázsát öli meg. Amikor csóri berúgja a gólt, majd a bíró megálljt int, adott esetben kirohan a monitorhoz. És akkor ott mondják 3 percig a fülébe a dolgokat. A közönség meg füttyög. Elég gáz... A lesnél a leggázabb.. Amikor egy fűszálnyival előrébb van a, játékos és beinti a lest..

júl. 2. 10:05
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Igen
júl. 2. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen. Régen is volt egy-egy emlékezetes bírói tévedés, de azért a bíráskodás összességében nem volt rossz és az emberi hiba benne van a pakliban.

Így persze egzakt, és ha visszanézve van 0,05mm les, akkor az les, hiszen a "szabály az szabály".

De Európa nem Amerika, ahol a visszanézegetésre, a tizedmásodpercekre és a mérhetetlen mennyiségű statisztikára van kihegyezve az egész. Ahogy egy kosármeccs sem lenne az igazi a tizedmásodpercek számolgatása nélkül, úgy a foci sem az igazi a tizedmilliméterek számolgatásával. Más kultúra, más sportág, más vérmérséklet - ezt tiszteletben kellene tartani.

júl. 2. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Visszafele sült el az egész, pont azért vezették be, hogy a bíró ne fújjon vissza szabályos gólokat vagy megadja a tizenegyest amit amúgy nem látott.

Erre ehelyett egy vagon szép, szabályos gólt videóznak vissza és vesznek el rendre, mert az egyik támadó játékos nem volt fodrásznál és beljebb lógott a haja szála. Vicc. Ezért kár volt bevezetni.

júl. 2. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Az összes meccset végignéztem, de egyikben sem emlékszek VAR. Az összes döntés tiszta és érthető, sokszor többször is vissza van játszva a szabálytalanság, ahol egyértelműen látszódik. Egyik meccsen sem volt milliméterezés a hajszálakon.
júl. 2. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Jó dolog lenne a Var, mert nem lehet elcsalni ,ha nem úgy lenne hogy egyszer működik egyszer meg nem.Így pont az ellenkezője történik.
júl. 2. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem jó, hogy van VAR. Így is születnek téves ítéletek, de sokkal kevesebb, és így legalább egyértelmű ilyen esetben, hogy szándékos a dolog.
júl. 2. 13:47
 7/8 MGéza ***** válasza:

Én a Nemzeti Bóhócliga I-ben fogtam a fejem a VAR miatt sokszor. Olyan vétlen kézre pattanásokat, vétlen összefutásokat hoztak ki szabálytalannak, hogy paródiába fulladt az egész. A hol volt a mellkasa, hol volt a bal cipője, hány millimétert lógott be dolgot meg lehetne kezelni, hogy lenne egy minimum amivel a támadónak a védő mögött kell lennie és ha az nem teljesül, akkor az ilyen centiket-millimétereket egyvonalnak kéne venni.

Ebben a mai formájában a VAR baromság.

júl. 2. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Az NB1 más, ott több a bundázott meccs, mint a nem bundázott.
júl. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!